mehmetcank
80+
Uygun bir ekran kartı düşmedi dimi dostlar.
Bu fanı egzoz çıkış fanı olarak kullanabiliriz değil mi ?Asus ROG STRIX XF120 Siyah Kasa Fanı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Neredeyse yarı fiyat bu.
Neden kral herkes alinir diyo fiyat umrumda benim va olmasi değil fiyata göre iyi mi???alınmaz
Asusun ekipmanları genel olarak pahalı ve fiyatını haketmiyor diyorlardı. Yinede nasıldır bilememBu kulaklığı kullanan var mı ? Tavsiye eder misiniz ?
Asus ROG Fusion II 500 7.1 Surround RGB Mikrofonlu Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
Sesi bilemiyorum ama lianli cok kotu onu tercih etmeyinsessizlik olarak hangisi daha avatajlı olur?
++++++++arkadaşlar sipariş verdim bu fiyata, sizce iptal etmeli miyim yoksa iyi mi ?MSI PRO B650-S WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200MHZ(OC) ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
ne fiyat iyi ne de monitör yani 500 koyup ıps nitro alınıyor ki bütçen max 3.5 sa 2.el ıps tuf alırsınNeden kral herkes alinir diyo fiyat umrumda benim va olmasi değil fiyata göre iyi mi???
Ölü pixel garantisi veriyor hocam bu ondam diomne fiyat iyi ne de monitör yani 500 koyup ıps nitro alınıyor ki bütçen max 3.5 sa 2.el ıps tuf alırsın
4070süper var iyi fiyataUygun bir ekran kartı düşmedi dimi dostlar.
Diğer yerlerde ölü pixel garantisi yokne fiyat iyi ne de monitör yani 500 koyup ıps nitro alınıyor ki bütçen max 3.5 sa 2.el ıps tuf alırsın
3k civarı indirimde sanırım hocam.4070süper var iyi fiyata