o bütçede iyi bir şey yok işte 2.el bak ya da bütçe yükseltNolcakki ilerde kral patlicak mi leptopda va kullaniom ztn
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onerir misin bana bu fiyatta iyi bisey 3700 dln de olr
ne aldınki hocamben ne yaptım ya, keşke almasaydım
Marka ve tasarımı saymazsak pahalıhttps://www.incehesap.com/asus-tuf-...i-sivi-sogutucu-90rc00m1-m0uay0-fiyati-67752/
gaming gecesinden bunu aldım fiyatı uygun diye nasıl dostlar sizce ?
aldım hocam valla fiyatına göre çok daha iyi 8 9 binlik anakartlarla kapışıyorAlıntıyı görüntüle
İhtiyacı olan varsa şunu kaçırmasın
4000 tl yaptim butceyi ölü pixelle ugrastirmicak bise onerir misino bütçede iyi bir şey yok işte 2.el bak ya da bütçe yükselt
Her türlü.Bu fanı egzoz çıkış fanı olarak kullanabiliriz değil mi ?
5500 e geldi gaming gecesine özel onuda hesaba katarsak pahalı değil bencene aldınki hocam
Marka ve tasarımı saymazsak pahalı
4000 TL yaptim butceyi ölü pixelle ugrastirmicak bise onerir misin
lt720 4k ya alabiliyorsun 1500tl daha ucuz daha iyi performans.5500 e geldi gaming gecesine özel onuda hesaba katarsak pahalı değil bence
Arkadaş asus atmış onu al bütçe çıkarsan şunlara dene4000 TL yaptim butceyi ölü pixelle ugrastirmicak bise onerir misin
bitfenix 360 aio yu aldım, bugün sızdırmazsa yarın sızdırır kafasıyla nasıl kullanacağız ki bunu...ne aldınki hocam
Marka ve tasarımı saymazsak pahalı
Ölü pixel de iade sorunu cekersin dediler diye almadım zamanında bunuASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekranwww.gaming.gen.tr
tavsiyem 500 daha bütçe yükseltmen
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekranwww.gaming.gen.tr
tavsiyem 500 daha bütçe yükseltmen
Memnun olanlar vardı ya sıkıntı çıkcağını sanmam ama eğer içine kurt düşcekse şuna bakabilirsin fiyatı hoşbitfenix 360 aio yu aldım, bugün sızdırmazsa yarın sızdırır kafasıyla nasıl kullanacağız ki bunu...