ConquerorXIV
80+ Gold
değmezÖlü pixel garantisi veriyor hocam bu ondam diom
değmezÖlü pixel garantisi veriyor hocam bu ondam diom
Kral bak son kez soruom ona göre alip almicam ben gamebooster almistim zamanında ölü pizel çıktı 3 aydır monitör arıyom canım çıktı ucuza ariom bide ondan diomdeğmez
Alınmaz 4100tl ips var onu alKral bak son kez soruom ona göre alip almicam ben gamebooster almistim zamanında ölü pizel çıktı 3 aydır monitör arıyom canım çıktı ucuza ariom bide ondan diom
Fiyat cikamiom kral ips fln umrumda değilAlınmaz 4100tl ips var onu al
Bütçe max ne kadar ? Ben önermezdim.Kral bak son kez soruom ona göre alip almicam ben gamebooster almistim zamanında ölü pizel çıktı 3 aydır monitör arıyom canım çıktı ucuza ariom bide ondan diom
Kalite umrunda değilse alFiyat cikamiom kral ips fln umrumda değil
Va istiom ona göre düşünAlınmaz 4100tl ips var onu al
3500 fln arası ips dln umrumda değilBütçe max ne kadar ? Ben önermezdim.
senin sormana gerek yok git al yani nerde dandik modeller var onlara bakıyorsunKral bak son kez soruom ona göre alip almicam ben gamebooster almistim zamanında ölü pizel çıktı 3 aydır monitör arıyom canım çıktı ucuza ariom bide ondan diom
Nolcakki ilerde kral patlicak mi leptopda va kullaniom ztnKalite umrunda değilse al
Onerir misin bana bu fiyatta iyi bisey 3700 dln de olrsenin sormana gerek yok git al yani nerde dandik modeller var onlara bakıyorsun