Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
burak ahmet durmuş
Vega serisi ekran kartı mı o ? Hangisi bu güzellik :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

RX 5500 XT 4.2K, asıl soru bu devirde sıfır 5500 XT nerden çıktı :D ?
VEGA 64 LC, gerçekten çok karizmatik bir karttı, bu vakte kadar daha estetik bir gpu görmeidm. şu an kendisi bende değil. soğutma pozisyonu aynı ve fotoğraf net olduğu için bunu kullandım.

Öne taktığınız zaman 360mm nin tam performansını alamıycaksınız. 240mm lerden daha iyi performans veren hava soğutucular var onları tercih edebilirsiniz. İşlemci çok mu ısınıyor 240mm var sanırım. Yukarı sığmıyor mu ? Kasanız nedir ?
bitfenix pandora,
anakartım çok yaşlı olduğu için üstüne yük bindirmek istemiyorum yoksa phantom spirit alacaktım direk.
seidon 240V
evet uv ile kullanıyorum 4300 mhz'de, standart halde kullanırsam masaüstünde bile uçuşa geçiyor fanlar pek kurtarmıyor. r7 1700 ocleyip kullandığımda fanları duymuyordum bile ama bu arkadaşa yetmedi
edit: pozisyonun bu aioda performansı çok etkileyeceğini zannetmiyorum çünkü pompa direk aktarım borusunun üzerinde. konumlandırma yanlış hatırlamıyorsam pompa cpu bloğunda olan aio'lar için problem yaratıyordu. eğer yanlış biliyorsam beni doğru yönlendirirseniz sevinirim, ürüne zarar vermek istemiyorum.

Son düzenleme:

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,597
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ

bozkan

80+ Bronze
2 hafta önce 7800x3d gelmişti. Kaçırdın galiba
Hocam anakart + ekran kartı paketleri çok uygun oluyordu ama sırf MSI yerine sürekli Asus proart falan getirdikleri için almadım, gittim ekran kartımı başka yerden yükselttim.

Belki işlemci + anakart için de böyle bir paket yaparlar diye bekliyorum bir umut.

ddr5'e geçmek için acelem yok, 11400f de şuanlık iyi götürüyor. o nedenle Cuma'dan Cuma'ya paket beklemek daha mantıklı geliyor şimdilik :)

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,597
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Hocam anakart + ekran kartı paketleri çok uygun oluyordu ama sırf MSI yerine sürekli Asus proart falan getirdikleri için almadım, gittim ekran kartımı başka yerden yükselttim.

Belki işlemci + anakart için de böyle bir paket yaparlar diye bekliyorum bir umut.

ddr5'e geçmek için acelem yok, 11400f de şuanlık iyi götürüyor. o nedenle Cuma'dan Cuma'ya paket beklemek daha mantıklı geliyor şimdilik :)
Islemci +anakart hiç çıkmadı 2 aydır takip ediyorum. Anakart +ekran kartı bundle çıkıyor genelde .

bozkan

80+ Bronze
Islemci +anakart hiç çıkmadı 2 aydır takip ediyorum. Anakart +ekran kartı bundle çıkıyor genelde .
1708622009561.png

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Arkadaşım için bugün gaming gecesinden 600-700 TL bandında kalvye almayı denicem. Sizce mekanik klavye indirime girer mi ? Mekanik yoksa bu fiyatlara normal klavye saçma olur mu ?

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
ege erdem demirelli
Arkadaşım için bugün gaming gecesinden 600-700 TL bandında kalvye almayı denicem. 22:00 da anında almak için banka kartını önden kaydediyim dedim bulamadım. Nerden yapacam onu ?
Daha ounce alisveris yapinca secenek cikiyor diye biliyorum.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,597
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Arkadaşım için bugün gaming gecesinden 600-700 TL bandında kalvye almayı denicem. Sizce mekanik klavye indirime girer mi ? Mekanik yoksa bu fiyatlara normal klavye saçma olur mu ?
Klavye çabuk bitmiyor . Rahatça alabilirsin

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Daha ounce alisveris yapinca secenek cikiyor diye biliyorum.
Tarayıcıya kaydederek çözdüm hocam, sağolun. Peki sizin öneriniz var mı ? 600 TL ye mekanik olmayan klavye alınır mı saçma olur mu ?

Klavye çabuk bitmiyor . Rahatça alabilirsin
Lenovo klavye vardı geçen hafta 10 dk da bitmişti

650 TL ye düşmüştü ,bu hafta tekrar düşerse almayı düşünüyom arkadaş için

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
ege erdem demirelli
Tarayıcıya kaydederek çözdüm hocam, sağolun. Peki sizin öneriniz var mı ? 600 TL ye mekanik olmayan klavye alınır mı saçma olur mu ?

Lenovo klavye vardı geçen hafta 10 dk da bitmişti
Hocam klavye gelir diye tahmin ediyorum. Genelde cok cabuk bitmiyor +1 saat suruyor. Adresi hazir girerseniz zaten urunu sepete atip kart bilgilerini girmek kaliyor sadece. max 2dk surer.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Hocam klavye gelir diye tahmin ediyorum. Genelde cok cabuk bitmiyor +1 saat suruyor. Adresi hazir girerseniz zaten urunu sepete atip kart bilgilerini girmek kaliyor sadece. max 2dk surer.
ürünler belli oslun buraya tekrar yazarım alınır mı diye sağolun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,394
Üyeler
162,681
Son üye
hevess
Top Bottom