OrkunJJ
80+ Silver
bence o fiyat bandında alınabilecek yüksek özellikler sunan bi monitör. Ben şahsen pivot,165hz,hdr, 25 inç,IPS panelli bir monitör aldım o bile zaten 4.750TL idi.Alıntıyı görüntülebu monitör nasıl sizce 6800 e aldım ama sıkıntısı varmı bilen varmı
Sizin aldiginiz monitör hangi markaydıbence o fiyat bandında alınabilecek yüksek özellikler sunan bi monitör. Ben şahsen pivot,165hz,hdr, 25 inç,IPS panelli bir monitör aldım o bile zaten 4.750TL idi.
Sizin aldiginiz monitör hangi markaydıbence o fiyat bandında alınabilecek yüksek özellikler sunan bi monitör. Ben şahsen pivot,165hz,hdr, 25 inç,IPS panelli bir monitör aldım o bile zaten 4.750TL idi.
YardimAlıntıyı görüntülebu monitör nasıl sizce 6800 e aldım ama sıkıntısı varmı bilen varmı
gemelde öyle oluyor zaten sen hepsiburadanın zararına indirime gittiğinimi sanıyorsun önce fahiş fiyattan sürüyor satabildiğini satıyor sonra indirim yapıyormuş gibi normal fiyattan sürüyor satıyorBilmiyorum tek seferlik miydi ama, bir kere denk geldim ürünün fiyatını normalinden yüksek koyup 1,2 TL aşağı fiyatına satışa sunmuşlardı. O günden sonra asla almam dediğim bir site.
Ben Lenovo Legion R25i-30 aldımSizin aldiginiz monitör hangi markaydı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizin aldiginiz monitör hangi markaydı