Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

oyun için bu mu daha iyi 7800x3d mi
7800x3d yeter de artar ama benim için aradaki fark çok cüzi geliyor o yüzden bunu alacağım. Bütçe kısıtlıysa 7800x3d al 13800 o da şu an. Bunun da 19 küsür olmasını bekliyorum. Para bolsa bunu al aradaki 5k bana koymaz dersen

Ryzen 5 7600 6.919₺ sizce fiyatı kaça düşer?

7800x3d yeter de artar ama benim için aradaki fark çok cüzi geliyor o yüzden bunu alacağım. Bütçe kısıtlıysa 7800x3d al 13800 o da şu an. Bunun da 19 küsür olmasını bekliyorum. Para bolsa bunu al aradaki 5k bana koymaz dersen
Halihazırda 7950x3d var, arada stream yapıyorum, oyun oynarken diğer monitörden de bişeyler izlediğim falan oluyor. 9800x3d'ye geçmeli miyim yoksa devam mı

Halihazırda 7950x3d var, arada stream yapıyorum, oyun oynarken diğer monitörden de bişeyler izlediğim falan oluyor. 9800x3d'ye geçmeli miyim yoksa devam mı
işini sorunsuz görüyorsa ekstra para verip geçmeye gerek yok bence, bi' sonraki nesile bakarsın.

9070 xt nitro+ ve red devil hangisi daha iyi bilen var mı
Bence NITRO+ tasarımı daha iyi, tabi zevkler kişiden kişiye değişir. NITRO+ güç girişi yeni nesil ayrıntı olarak.
Performans tarafında aralarında kayda değer fark olacağını sanmam. Belki sıcaklık tarafında koşullara göre 1-2' farklar olur o da etkilemez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde o mentaldeyim ama vakit geçtikçe aradaki makas büyüyor, en azından belli aralıklarla upgrade yapmak daha makul geliyor.
Teknoloji için bu kaçınılmaz bi' şey zaten 9XXX serisinden sonra yine makas açılarak devam edecek. Tamamen tercih meselesi tabi.
Bütçe varsa uygun fiyata yakalayınca neden olmasın.

1751652652715.webp

meraklısına

arkadaşlar şu sistem 10'da düşer mi? ben listede göremedim ama?
Düşmez, alternatif olarak bu var. Bu düşer

Diğerini satıp satamayacağı bağlı bence. Diğerini satarsan neden olmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,111
Üyeler
184,106
Son üye
vierss.
Geri