Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Kaliteli parçalardan oluşan sistemlere yüksek para vermeyi tercih ediyorum hocam ben vereceksem. Örneğin ekran kartında 1.500tl farkla msi Venus 3x var, onu koyacağına satılmayan markayı koyup indirim diyorlar, bana göre bu adam akıllı bir hazır sistem olmuyor. Derdim tartışmak değil ama hazır sisteme bakış açımız farklı.

Kaliteli parçalardan oluşan sistemlere yüksek para vermeyi tercih ediyorum hocam ben vereceksem. Örneğin ekran kartında 1.500tl farkla msi Venus 3x var, onu koyacağına satılmayan markayı koyup indirim diyorlar, bana göre bu adam akıllı bir hazır sistem olmuyor. Derdim tartışmak değil ama hazır sisteme bakış açımız farklı.
adamların koyduğu model ventustan daha iyi sırf msi diye iyi sanmayın ventus en kötü modellerden biri

Daha kaliteli dediğin MSI ventus piyasadaki en ufak 5070 Ti'lardan biri. Muhtemelen soğutme performansı da kötü. Sistemde kullanılan Colorful ekran kartıla alakalı güvenilir ve detaylı bir bilgi bulamadım ancak muhtemelen ortalama bir kart.
Nasıl yok. Adamlar gaming gecesinde 7800x3d-rtx 5070ti 32 gb ram sistemi 65 bine sattılar.
Adamlar piyasadaki en F/P sistemlerden birini satmış. Çok geç farkettim. Tek eksiği Segotep kasada gelen PSU ile alakalı bilgi elde edemdim. Güvenilir değil.

Teşekkür ederim, iki senede bir sistem yenilemeye gayret ediyorum. Dolayısıyla kasayı daha çok isim sattırdığından parçaları bilindik markalardan almaya gayret ediyorum. 5000 serisi ile ilgili daha çok araştırma yapmak gerekecek, dediklerinize bakılırsa cahil kalmışız bu konuda.

Asus-Msi diğerlerinden iyi oldukları için değil daha çok reklam yaptıkları için çok tercih ediliyorlar. Colorful'un o ekran kartı hele beyaz modeli çok sağlam modeller.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha kaliteli dediğin MSI ventus piyasadaki en ufak 5070 Ti'lardan biri. Muhtemelen soğutme performansı da kötü. Sistemde kullanılan Colorful ekran kartıla alakalı güvenilir ve detaylı bir bilgi bulamadım ancak muhtemelen ortalama bir kart.

Adamlar piyasadaki en F/P sistemlerden birini satmış. Çok geç farkettim. Tek eksiği Segotep kasada gelen PSU ile alakalı bilgi elde edemdim. Güvenilir değil.
Paylaştık ta sallayan kim hocam. Yok parça kalitesi şöyle yok o soğutma yeterli değil bilen de bilmeyen de sistemi kötülüyor. Şimdi bulsunlar 65'e böyle sistem.

Asus-Msi diğerlerinden iyi oldukları için değil daha çok reklam yaptıkları için çok tercih ediliyorlar. Colorful'un o ekran kartı hele beyaz modeli çok sağlam modeller.

Doğrudur hocam. Yine geldiğinde bakacağım ama incehesap garanti için de 3 taksit getirirse iyi olacak. 3 taksite 7bin, 6 taksite 11bintl fark koyuyorlar. Almak zorlaşıyor maalesef benim için. Beklentim Vatan sistemleri ama onlar da aşırı suskun.

geçen hafta ne vardı la

IMG_9825.webp
Kaç paraya düşerse alınır 20k altına zaten düştü bi kez magic satıcında, 500 lira geri maximumdan dönüyor 15k üstü olduğu için ama bilemedim alınır bi fiyattan verirlerse çekerim direk 19.400 falan gibi

Ekler

• IMG_9826.webp
    IMG_9826.webp
    80.5 KB · Hit: 47
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye