Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 427
Bende değilimnvidia kart düşünüyorum reis ama. Kasa ve psudan emin değilim. SSD'de exceria proyuda bitirmişler
Bende değilimnvidia kart düşünüyorum reis ama. Kasa ve psudan emin değilim. SSD'de exceria proyuda bitirmişler
Nasıl yok. Adamlar gaming gecesinde 7800x3d-rtx 5070ti 32 gb ram sistemi 65 bine sattılar.Arkadaş haftalardır adam akıllı sistem yok hiçbir sitede, belli bir tarih mi bekleniyor acaba
adamların koyduğu model ventustan daha iyi sırf msi diye iyi sanmayın ventus en kötü modellerden biriKaliteli parçalardan oluşan sistemlere yüksek para vermeyi tercih ediyorum hocam ben vereceksem. Örneğin ekran kartında 1.500tl farkla msi Venus 3x var, onu koyacağına satılmayan markayı koyup indirim diyorlar, bana göre bu adam akıllı bir hazır sistem olmuyor. Derdim tartışmak değil ama hazır sisteme bakış açımız farklı.
Daha kaliteli dediğin MSI ventus piyasadaki en ufak 5070 Ti'lardan biri. Muhtemelen soğutme performansı da kötü. Sistemde kullanılan Colorful ekran kartıla alakalı güvenilir ve detaylı bir bilgi bulamadım ancak muhtemelen ortalama bir kart.Kaliteli parçalardan oluşan sistemlere yüksek para vermeyi tercih ediyorum hocam ben vereceksem. Örneğin ekran kartında 1.500tl farkla msi Venus 3x var, onu koyacağına satılmayan markayı koyup indirim diyorlar, bana göre bu adam akıllı bir hazır sistem olmuyor. Derdim tartışmak değil ama hazır sisteme bakış açımız farklı.
Adamlar piyasadaki en F/P sistemlerden birini satmış. Çok geç farkettim. Tek eksiği Segotep kasada gelen PSU ile alakalı bilgi elde edemdim. Güvenilir değil.Nasıl yok. Adamlar gaming gecesinde 7800x3d-rtx 5070ti 32 gb ram sistemi 65 bine sattılar.
Asus-Msi diğerlerinden iyi oldukları için değil daha çok reklam yaptıkları için çok tercih ediliyorlar. Colorful'un o ekran kartı hele beyaz modeli çok sağlam modeller.Kaliteli parçalardan oluşan sistemlere yüksek para vermeyi tercih ediyorum hocam ben vereceksem. Örneğin ekran kartında 1.500tl farkla msi Venus 3x var, onu koyacağına satılmayan markayı koyup indirim diyorlar, bana göre bu adam akıllı bir hazır sistem olmuyor. Derdim tartışmak değil ama hazır sisteme bakış açımız farklı.
Paylaştık ta sallayan kim hocam. Yok parça kalitesi şöyle yok o soğutma yeterli değil bilen de bilmeyen de sistemi kötülüyor. Şimdi bulsunlar 65'e böyle sistem.Daha kaliteli dediğin MSI ventus piyasadaki en ufak 5070 Ti'lardan biri. Muhtemelen soğutme performansı da kötü. Sistemde kullanılan Colorful ekran kartıla alakalı güvenilir ve detaylı bir bilgi bulamadım ancak muhtemelen ortalama bir kart.
Adamlar piyasadaki en F/P sistemlerden birini satmış. Çok geç farkettim. Tek eksiği Segotep kasada gelen PSU ile alakalı bilgi elde edemdim. Güvenilir değil.
Asus-Msi diğerlerinden iyi oldukları için değil daha çok reklam yaptıkları için çok tercih ediliyorlar. Colorful'un o ekran kartı hele beyaz modeli çok sağlam modeller.
oyun için bu mu daha iyi 7800x3d miAlıntıyı görüntüleKaç paraya düşerse alınır 20k altına zaten düştü bi kez magic satıcında
Fiyat hesaba katılmadığında 9800x3d tabii kioyun için bu mu daha iyi 7800x3d mi