Acelem yok takipteyim zaten ilk defa bugün başladım almaya işte 7700 xt ile.Asus yada msi da kampanya kovalarsanız bence daha isabetli olur eğer aceleniz yoksa tabi .
Genelde cs oynayacağım umarım güzel ve uzun süre idare edecek sistem çıkarırız.
Acelem yok takipteyim zaten ilk defa bugün başladım almaya işte 7700 xt ile.Asus yada msi da kampanya kovalarsanız bence daha isabetli olur eğer aceleniz yoksa tabi .
Şuan aynı kit bende var msi b650 mb pro var uyumlu ram al iyi araştır ben xpg 6000 mhz cl30 var expo açınca sıkıntı yaşıyorum stabil 4800 de çalıştırıyorum. Biosu son sürüme güncelleyin sıkıntı yaşadım daha eski versiyon yükleyince düzeldi. Msi alma bence diğerlerine yönelebilirsinBenimde hava trafik kontrolörü olmam,
O değil bu colorful ax b650 anakart alınır mı ? 7700 xt ve 7800x3d takacağım. Bütçe arttırıp asus tuf b650 yasa msi gamin plusta alabilirim.
viper venom 2x16 gb 6000mhz cl30 ram ve asus tuf b650m-e wifi ya da onun atx olanını almayı düşünüyorum. Expo falan o kısımlara da pek hakim değilimŞuan aynı kit bende var msi b650 mb pro var uyumlu ram al iyi araştır ben xpg 6000 mhz cl30 var expo açınca sıkıntı yaşıyorum stabil 4800 de çalıştırıyorum. Biosu son sürüme güncelleyin sıkıntı yaşadım daha eski versiyon yükleyince düzeldi. Msi alma bence diğerlerine yönelebilirsin
Nerde hocam?Benimde hava trafik kontrolörü olmam,
O değil bu colorful ax b650 anakart alınır mı ? 7700 xt ve 7800x3d takacağım. Bütçe arttırıp asus tuf b650 yasa msi gamin plusta alabilirim.
Doğuda bir havalimanında hocam iran azerbaycana yakınNerde hocam?
Uçak teknisyenliği okudum ama hiç yapmadım hocamDoğuda bir havalimanında hocam iran azerbaycana yakınmeslektaş mıyız?
anladım hocam hayırlısı olsunUçak teknisyenliği okudum ama hiç yapmadım hocam. Arkadaşlarım kabin, teknisyen, hava trafik falan.