Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Yarı beyaz yavaş yavaş çeviriyorum, ssd çok bozuyor işi sanırım garantisinden vazgeçeceğim ama beyaz sistem masraflı maalesef
SSD niye bozuyor hocam işi? Üstündeki sticker siyah diye mi?

Daha oraya gelmedim ama muhtemeln monitör kolu alırım beyaz monitör çerçevesi de ince olursa sorun olmaz diye düşünüyorum
Beyaz monitör arıyorsanda
Bu fiyata rakipsiz gibi bir şey herhalde

SSD niye bozuyor hocam işi? Üstündeki sticker siyah diye mi?
990 Pro var soğutuculu soğtucusu bozuyor işi maalesef soğutucusunu sökücem gibi ama bu sefer de sanırım garantisinden olacağım

Haftalardır elle tutulur pc bileşenleri yok gaming gecesinde ve bu haftaki de çok kısır ve alınabilecek bişey yok maalesef
bileşenler iyi aslında tek sorun indirim değil bindirim olması.

990 Pro var soğutuculu soğtucusu bozuyor işi maalesef soğutucusunu sökücem gibi ama bu sefer de sanırım garantisinden olacağım
Garantisinden olacaksan benim 990 Pro ile takaslayalım soğutucusuz bendeki :D
Sendeki kaç tb?

Sık
Beyaz monitör arıyorsanda
Bu fiyata rakipsiz gibi bir şey herhalde
Keoniği yoksa F/P olarak alınabilir 2K ips 260hz 0.3ms vs çok iyi değerlerde cidden bu fiyata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garantisinden olacaksan benim 990 Pro ile takaslayalım soğutucusuz bendeki :D
Sendeki kaç tb?
2TB Soğtucusuz almıştım soğutuculu göndermişler :D

O kart özelinde degil fakat genel olarak 5080 alınmaz bana göre. 5070 ti dan sadece %10 daha performanslı bi kart. 5070 ti, 5070 ten %20-30 arası daha performanslı arada ki fiyat farkı 10 bin. 5080, 5070 ti dan %10 daha performanslı aradaki fiyat farkı 20 bin. Bütçe varsa 5090 alınması tarafındayım, o kadar yoksa da 5070 ti al geç derim.
vallahi bunu düşünmüyor değilim ama yüksek çözünürlükte o yüzdeye ihtiyaç duyuluyor. Zaten gereksiz pahalı diye almamıştım. Bir de süper serileri 2026 ya kaldı. Onları mı beklesem yoksa şimdi mi alsam kararsızım. 2026 da fiyatlar artacak diye düşünüyorum. Asgari ücrete zam gelecek. Doları salacaklar vs vs.

Geri