Wilot
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 179
Daha oraya gelmedim ama muhtemeln monitör kolu alırım beyaz monitör çerçevesi de ince olursa sorun olmaz diye düşünüyorumbeyaz monitor isini nasil cozuyorsunuz hocam
Daha oraya gelmedim ama muhtemeln monitör kolu alırım beyaz monitör çerçevesi de ince olursa sorun olmaz diye düşünüyorumbeyaz monitor isini nasil cozuyorsunuz hocam
f5 yapınca sistemin fiyatı anlık olarak 35.399 oluyorhttps://www.incehesap.com/crimson-i...61028,2360734,2424108,2399492,2361091,2435328
3k civarı düşerse direkt çök.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tipi önemli değilse soğutması fena değil ama dediğim gibi 55k civarı düşmediği sürece 5080 e para verilmemeli.
SSD niye bozuyor hocam işi? Üstündeki sticker siyah diye mi?Yarı beyaz yavaş yavaş çeviriyorum, ssd çok bozuyor işi sanırım garantisinden vazgeçeceğim ama beyaz sistem masraflı maalesef
parçalar tam yüklenmediği için öyle gözüküyor yüklenince düzeliyorf5 yapınca sistemin fiyatı anlık olarak 35.399 oluyor![]()
Beyaz monitör arıyorsandaDaha oraya gelmedim ama muhtemeln monitör kolu alırım beyaz monitör çerçevesi de ince olursa sorun olmaz diye düşünüyorum
Hmm bende dedim acaba 22.00 da fiyatı omu olacakparçalar tam yüklenmediği için öyle gözüküyor yüklenince düzeliyor![]()
keşkeHmm bende dedim acaba 22.00 da fiyatı omu olacak![]()
990 Pro var soğutuculu soğtucusu bozuyor işi maalesef soğutucusunu sökücem gibi ama bu sefer de sanırım garantisinden olacağımSSD niye bozuyor hocam işi? Üstündeki sticker siyah diye mi?
bileşenler iyi aslında tek sorun indirim değil bindirim olması.Haftalardır elle tutulur pc bileşenleri yok gaming gecesinde ve bu haftaki de çok kısır ve alınabilecek bişey yok maalesef
Garantisinden olacaksan benim 990 Pro ile takaslayalım soğutucusuz bendeki990 Pro var soğutuculu soğtucusu bozuyor işi maalesef soğutucusunu sökücem gibi ama bu sefer de sanırım garantisinden olacağım
Keoniği yoksa F/P olarak alınabilir 2K ips 260hz 0.3ms vs çok iyi değerlerde cidden bu fiyataBeyaz monitör arıyorsanda
Bu fiyata rakipsiz gibi bir şey herhalde![]()
Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 Beyaz 260Hz 0.3ms HDMI,DisplayPort Adaptive Sync IPS 2K Gaming Monitör
Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 Beyaz 260Hz 0.3ms HDMI,DisplayPort Adaptive Sync IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
2TB Soğtucusuz almıştım soğutuculu göndermişlerGarantisinden olacaksan benim 990 Pro ile takaslayalım soğutucusuz bendeki
Sendeki kaç tb?
vallahi bunu düşünmüyor değilim ama yüksek çözünürlükte o yüzdeye ihtiyaç duyuluyor. Zaten gereksiz pahalı diye almamıştım. Bir de süper serileri 2026 ya kaldı. Onları mı beklesem yoksa şimdi mi alsam kararsızım. 2026 da fiyatlar artacak diye düşünüyorum. Asgari ücrete zam gelecek. Doları salacaklar vs vs.O kart özelinde degil fakat genel olarak 5080 alınmaz bana göre. 5070 ti dan sadece %10 daha performanslı bi kart. 5070 ti, 5070 ten %20-30 arası daha performanslı arada ki fiyat farkı 10 bin. 5080, 5070 ti dan %10 daha performanslı aradaki fiyat farkı 20 bin. Bütçe varsa 5090 alınması tarafındayım, o kadar yoksa da 5070 ti al geç derim.