Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Benimde suprim gozume ilişti. Alsam mı acaba
Normal fiyatı 150 den falan başlıyor hocam böyle bir kart arıyorsanız ihtiyacınız varsa alabilirsiniz ama ihtiyacınız yoksa iş için vs. kullanmayacaksanız tamamen gereksiz. Oyun maksatlı 5080 daha f/p.

1000074213.webp
1000074215.webp

Sizce nasıl sistemler bu şekilde istiyor mu özelleştirme ?

Normal fiyatı 150 den falan başlıyor hocam böyle bir kart arıyorsanız ihtiyacınız varsa alabilirsiniz ama ihtiyacınız yoksa iş için vs. kullanmayacaksanız tamamen gereksiz. Oyun maksatlı 5080 daha f/p.
Şöyle bir şey sorsam o zaman. Ben parayı çeviriyorum genelde. Bunu 3 taksitle alsak kapalı kutu sıfır şekliyle kaça satılır mesela.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nakit paraya gelince satılmıyor böyle yüksek fiyatlı şeyler. Sanırım bu benim mantığımla ters düşer.

1 adet kaldı zaten oda gider simdi

Şöyle bir şey sorsam o zaman. Ben parayı çeviriyorum genelde. Bunu 3 taksitle alsak kapalı kutu sıfır şekliyle kaça satılır mesela.
Alma hocam o maksatlı. Hızlı gidecek bir kart olduğunu ben düşünmüyorum. İş maksatlı kullanacak adam kendi şirketine fatura kestirip gider göstererek satın alır zaten. Sarı siteden falan satmayı düşündüğünde zaten aldığın fiyatlara yakın ya da aynı fiyata vermen gerekir. Satana kadar taksitini bitirirsin :D

:D 4-5 dakika da ancak girdiğimiz sitede 15 stok varken ürünü direkt almaya çalışıp ödeme onayı esnasında fiyat değişti diye iptal yemek ne bileyim :) incehesap bilmiyorum, artık yapamıyor gibi bu işi.

Alma hocam o maksatlı. Hızlı gidecek bir kart olduğunu ben düşünmüyorum. İş maksatlı kullanacak adam kendi şirketine fatura kestirip gider göstererek satın alır zaten. Sarı siteden falan satmayı düşündüğünde zaten aldığın fiyatlara yakın ya da aynı fiyata vermen gerekir. Satana kadar taksitini bitirirsin :D
Zaten ben aldıgım şeyleri yükseğe vermiyorum. Maksat taksit yapıp nakite çevirmek. 125 e gider mi mesela.

Bitti zaten stok :)

Zaten ben aldıgım şeyleri yükseğe vermiyorum. Maksat taksit yapıp nakite çevirmek. 125 e gider mi mesela.

Bitti zaten stok :)
Gider hocam da bekletir yine de

Gider hocam da bekletir yine de
Evet bir tık içime sinmediği için almadım. Bak ben mesela 5070ti da almıstım aldıgım fıyatın altına satacagım hatta. Benim mantığım biraz değişik. Ama hızlı giden bişey olması lazım. 5090 biraz bekletir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,160
Üyeler
183,393
Son üye
crystalgambit0
Geri