Doc Psycho
80+ Bronze
Anladım hocam sorun yokSoğutma olacaktı o pardon.
Anladım hocam sorun yokSoğutma olacaktı o pardon.
aldım kanka hayırlısıyla bi özelden konuşalım seninle olur mu <3Ramleri yükseltmeye gerek yoktur bence ne alacaktın ramleri ?
Alıyorsan inşallah sıkıntısız gelir strix iyi geldi o fiyata bence 2060S de değil 2070 xd
Tamam oluraldım kanka hayırlısıyla bi özelden konuşalım seninle olur mu <3
ben zaten kullanıyorum o ssd yi istiyorsan testlerini forumda paylaşabilirirm ama nerden nasıl test edeceğimi bilmiyorumHayırlı olsun kral. Güle güle kullan.
Forum içerisinde test konularını bekliyoruz.
SSD Hız testi;ben zaten kullanıyorum o ssd yi istiyorsan testlerini forumda paylaşabilirirm ama nerden nasıl test edeceğimi bilmiyorum
dostum sence onu mu alayım yoksa bunumu arada 140tl fark var oyun ağırlıklı olarak?ben zaten kullanıyorum o ssd yi istiyorsan testlerini forumda paylaşabilirirm ama nerden nasıl test edeceğimi bilmiyorum
attığın ssd de kaliteli ama bence farka değer çünkü hem m2 hem depolaması biraz daha fazla hemde okuma/yazma hızları çok daha yüksek. Ama belki vadettiği değerleri veremeyebilir ama bilmiyorum test etmedimdostum sence onu mu alayım yoksa bunumu arada 140tl fark var oyun ağırlıklı olarak?
Apacer Panther AS340 480GB 550/520MB/s 2.5" SATA3 SSD Disk (AP480GAS340G-1) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
3200 ve 2200mb civarına düşüyormuş yorumlarda görmüştüm, sürekli geliyor acele etmesemmi ? veya şansıma bir daha gelmeyebilir yada zamlanabilirattığın ssd de kaliteli ama bence farka değer çünkü hem m2 hem depolaması biraz daha fazla hemde okuma/yazma hızları çok daha yüksek. Ama belki vadettiği değerleri veremeyebilir ama bilmiyorum test etmedim
bence al olmadı iade edersin. zaten 6 günde falan gelir 14 gün içinde koşulsuz iade edebiliyorsun yani bi 19 günün olur3200 ve 2200mb civarına düşüyormuş yorumlarda görmüştüm, sürekli geliyor acele etmesemmi ? veya şansıma bir daha gelmeyebilir yada zamlanabilir
Geçen hafta yoktu sanırım.3200 ve 2200mb civarına düşüyormuş yorumlarda görmüştüm, sürekli geliyor acele etmesemmi ? veya şansıma bir daha gelmeyebilir yada zamlanabilir
sizce daha gelir mi veya fiyat aynı kalır mı? acele etmek istemiyorum. @White Ravens
açtıktan sonra iade edemem diye biliyorum?bence al olmadı iade edersin. zaten 6 günde falan gelir 14 gün içinde koşulsuz iade edebiliyorsun yani bi 19 günün olur
evet fiyatı iyi fakat oyun için gerekir mi diyorum yani o değerler video üreticileri için falan mı hem ısınma oluyormuş biraz sıkıntı çıkar mı mesela bilmiyorumGeçen hafta yoktu sanırım.
Geldiğinde hep 599'dan geldi.
Düşer-çıkar orasını bilemem.
Fiyatına göre iyi bir M2