Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Gaming gecesinde baska ipden yeni hesap acip 2 urun almak mumkun mu gerekirse baska adrese de kargolatirim

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Vega 56, RX 5600 XT dışında çok kötüydü.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ürün alan herkese hayırlı olsun. Güle güle kullansın.
Ürünler geldiği zaman "Olumlu" veya "Olumsuz" yorumlarınız ile inceleme/rehber konuları açıp diğer üyeleri bilgilendirirseniz güzel olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben zaten kullanıyorum o ssd yi istiyorsan testlerini forumda paylaşabilirirm ama nerden nasıl test edeceğimi bilmiyorum
SSD Hız testi;

SSD bilgi;

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç

Suwariba

80+ Silver
dostum sence onu mu alayım yoksa bunumu arada 140tl fark var oyun ağırlıklı olarak?
attığın ssd de kaliteli ama bence farka değer çünkü hem m2 hem depolaması biraz daha fazla hemde okuma/yazma hızları çok daha yüksek. Ama belki vadettiği değerleri veremeyebilir ama bilmiyorum test etmedim

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
attığın ssd de kaliteli ama bence farka değer çünkü hem m2 hem depolaması biraz daha fazla hemde okuma/yazma hızları çok daha yüksek. Ama belki vadettiği değerleri veremeyebilir ama bilmiyorum test etmedim
3200 ve 2200mb civarına düşüyormuş yorumlarda görmüştüm, sürekli geliyor acele etmesemmi ? veya şansıma bir daha gelmeyebilir yada zamlanabilir :D

sizce daha gelir mi veya fiyat aynı kalır mı? acele etmek istemiyorum. @White Ravens

Suwariba

80+ Silver
3200 ve 2200mb civarına düşüyormuş yorumlarda görmüştüm, sürekli geliyor acele etmesemmi ? veya şansıma bir daha gelmeyebilir yada zamlanabilir :D
bence al olmadı iade edersin. zaten 6 günde falan gelir 14 gün içinde koşulsuz iade edebiliyorsun yani bi 19 günün olur

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
sizce daha gelir mi veya fiyat aynı kalır mı? acele etmek istemiyorum. @White Ravens
Geçen hafta yoktu sanırım.
Geldiğinde hep 599'dan geldi.
Düşer-çıkar orasını bilemem.
Fiyatına göre iyi bir M2

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
bence al olmadı iade edersin. zaten 6 günde falan gelir 14 gün içinde koşulsuz iade edebiliyorsun yani bi 19 günün olur
açtıktan sonra iade edemem diye biliyorum?

Geçen hafta yoktu sanırım.
Geldiğinde hep 599'dan geldi.
Düşer-çıkar orasını bilemem.
Fiyatına göre iyi bir M2
evet fiyatı iyi fakat oyun için gerekir mi diyorum yani o değerler video üreticileri için falan mı hem ısınma oluyormuş biraz sıkıntı çıkar mı mesela bilmiyorum

Top Bottom