- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Sıcak bakmaman indirimin güzel olduğu gerçeğini değiştirmezOnu unuttuk
RX 5000 serisi daha yeni sayılır, driver sorunları olabileceği için sıcak bakmıyorum.
Sıcak bakmaman indirimin güzel olduğu gerçeğini değiştirmezOnu unuttuk
RX 5000 serisi daha yeni sayılır, driver sorunları olabileceği için sıcak bakmıyorum.
Alınır tabikii.GamePower Saber RGB Outemu Blue Switch USB Mekanik Gaming Klavye
alınır mı arkadaşlar 279 TL
Kronik tuş basmama hastalığı var.Ama yine de sen bilirsin.GamePower Saber RGB Outemu Blue Switch USB Mekanik Gaming Klavye
alınır mı arkadaşlar 279 TL
Hayırlı olsun dostum güzel fiyat güzel monitör daha ne olsunaoc 27g2u aldım arkadaşlar nasıldır? 1800 e değer mi. parlaklığı fln iyi midir?
1800e iyi fakat çok monitörün içine girersen 1080 p de 27 inç odluğu için fazla net olmayabilir görüntü.aoc 27g2u aldım arkadaşlar nasıldır? 1800 e değer mi. parlaklığı fln iyi midir?
9 ay oldu. Mesajda bütün tuşlara basabilirim istersenKronik tuş basmama hastalığı var.Ama yine de sen bilirsin.
Bu bir hastalık gibi olduğu için sende olmamış olabilir.9 ay oldu. Mesajda bütün tuşlara basabilirim istersen
Zannetmiyorum 32 inçte bile aoc cok iyiydi bende1800e iyi fakat çok monitörün içine girersen 1080 p de 27 inç odluğu için fazla net olmayabilir görüntü.
Sorun yaşayan arkadaşlar vardı 27 inçde piksel sayıyordu ama çok da büyük bir problem değil.Zannetmiyorum 32 inçte bile aoc cok iyiydi bende
Ben hiç yaşamadım o sorunu.Kronik tuş basmama hastalığı var.Ama yine de sen bilirsin.
Kronik dediğin için dedimBu bir hastalık gibi olduğu için sende olmamış olabilir.
Şanslısn: