2499 olur bence
Beklediğim fiyata düşmedi O yüzden beklemeye devam.
2499 olur bence
hocam tuf ramleri ve sharkoon psu aldım ramler kaliteli midir sizce ?İşlemcinin fiyatı belli değil, bazen piyasadaki fiyata satıyorlar.
İnternette en iyi satıcıda en uygunu 1.350 TL - Trendyol
İndirimli fiyatını buna göre kıyasla, eğer daha uyguna gelirse, alabilirsin.
Misal, 1.399 olursa gider Trendyol'dan 1.350'ye alırsın
Güzel fiyattan aldın, hayırlı olsunhocam tuf ramleri ve sharkoon PSU aldım ramler kaliteli midir sizce ?
Bence bekle, eğer haftaya kadar bütçene de ekleme yaparsan, daha iyi bir şey alırız.@White Ravens PC başında karasız kaldım Asus rtx 2060'a ne diyorsun haftayaki indirimleri bekleyim mi?
RAM'lerin fiyatı bayağı iyiydi. Zaten anında bitti.MSI monitörle tuf gaming RAM leri çekebildim, 3600x ödeme yaparken bitti. nedir yorumun @White Ravens
Bence bekle, eğer haftaya kadar bütçene de ekleme yaparsan, daha iyi bir şey alırız.
yardımların için teşekkür ederim kardeşim, yorduk seni biraz hakkını helal et haftaya inşallah daha iyi bir şeyler buluruz rahatsız ederim seni geneRAM'lerin fiyatı bayağı iyiydi. Zaten anında bitti.
Monitör de güzel, kârlı alışveriş. Hayırlı olsun.
Haftaya ertelenmezse yine bakarız bir şeyler.
Bu konu zaten her indirimde aktif.
ne bekliyodun bilmiyorum ama o monitör daha düşmezdi bence iyi düştü 280hz benim gözümde gereksiz ama herkesin beklentisi farklı ben onun yerine 27 inç 165lik modeli aldım aynısınınBeklediğim fiyata düşmedi O yüzden beklemeye devam.
Estf. Helal olsunyardımların için teşekkür ederim kardeşim, yorduk seni biraz hakkını helal et haftaya inşallah daha iyi bir şeyler buluruz rahatsız ederim seni gene
içimden bir his tuf ramleri almadığım için üzüleceğimi söylüyor.
ne bekliyodun bilmiyorum ama o monitör daha düşmezdi bence iyi düştü 280hz benim gözümde gereksiz ama herkesin beklentisi farklı ben onun yerine 27 inç 165lik modeli aldım aynısının