Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

phestopick

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
salih
geçen hafta msı gamıng z rtx2060 ekran kartı aldım kutudan driver cd ve bardak altlığı çıkmadı ( her ikisininde önemli olmadığını biliyorum) acaba kutu açılmış olarak mı geldi bana

Dearreis

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Yavaş
Kanka şu an sol tarafımda 100M modeli duruyor. 4 günde geldi kargodan. Açtım baktım tamperli cam, önü mesh panel. Malzeme kalitesi güzel, ağır ve geniş bir kasa. İstersen ATX anakart bile montajlarsın. Benim tavsiyem 100R modelini alman. Ayrıca bu modelde rgb'leri kendin ayarlayabiliyorsun, aparat geliyor bu model için. Benim kasamda o aparat yok. Ben geçen hafta 420tl'ye almıştım. 400-450 arası kaçırma bu kasayı. 450'tlden fazla verme.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
geçen hafta msı gamıng z rtx2060 ekran kartı aldım kutudan driver cd ve bardak altlığı çıkmadı ( her ikisininde önemli olmadığını biliyorum) acaba kutu açılmış olarak mı geldi bana
Kutusunda belirtiyor muydu?

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
Kanka şu an sol tarafımda 100M modeli duruyor. 4 günde geldi kargodan. Açtım baktım tamperli cam, önü mesh panel. Malzeme kalitesi güzel, ağır ve geniş bir kasa. İstersen ATX anakart bile montajlarsın. Benim tavsiyem 100R modelini alman. Ayrıca bu modelde RGB'leri kendin ayarlayabiliyorsun, aparat geliyor bu model için. Benim kasamda o aparat yok. Ben geçen hafta 420tl'ye almıştım. 400-450 arası kaçırma bu kasayı. 450'tlden fazla verme.
100M daha da düşücek ama 100R 578 tl şuan kararsız kaldım sen 100Ryi al diyorsun ynai

Dearreis

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Yavaş
bu kasayı al diyorsun yani yoksa 100R yi mi al diyorsun tam anlamadım
100R tavsiye ederim brom. Güzel kasa, geniş ve hava akışı iyi. Öndeki fanlar RGB, istediğin renkleri ve stilleri verebilirsin.

phestopick

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
salih
Kutusunda belirtiyor muydu?
inceleme videolarında her ikiside çıkıyor ekran kartının uzerındekı jelatınler vs duruyordu kart elıme saglam sekilde geldi daha deneyemedım eksık parçalar nedeni ile sorun çıkarsa nasıl bır yol izlemeliyim

Dearreis

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Yavaş
XPG kasanın önü kapalı, mesh değil.
Ama msı'in kasasının önü mesh, bundan dolayı hava akışı daha iyi olucaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Miffy ツ
apacer ramler kac lira oluo teklileri 240 olmustu ama bunu hatirlamiyorum

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
inceleme videolarında her ikiside çıkıyor ekran kartının uzerındekı jelatınler vs duruyordu kart elıme saglam sekilde geldi daha deneyemedım eksık parçalar nedeni ile sorun çıkarsa nasıl bır yol izlemeliyim
Kampanya dönemi ile alakalı olabilir.
Eğer kutusunda veya sitede "hediye" olarak geleceği vs. belirtilmiş ama gelmemiş ise satıcı ile irtibat kur.

Top Bottom