cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Fiyatlar saçma sapan G2U bile 2600 olmuş. Zamanında Asus VG27WQ 2K 165Hz monitörü 2800 e almıştım
zalman güç kaynağı sertifakası yokmuş aga neye güvenerek aldınmsi monitör - dual 2080 süper-adata ram- zalman güç kaynağı- apacher 120 ssd aldık. Yeni müşterilerime hayırlı olsun
olmasın ne farkeder. günde 2 saat pc kullanıcam zatenzalman güç kaynağı sertifakası yokmuş aga neye güvenerek aldın
zarar verir diye söylemiştim bende onu alcamda korkuyorum sertifikası yok diyeolmasın ne farkeder. günde 2 saat PC kullanıcam zaten
kankacım ben internet cafe çıkması xigmatek 600 powerı 3 sene kullandım. bişey olmaz al geç.zarar verir diye söylemiştim bende onu alcamda korkuyorum sertifikası yok diye
Çok iyi yapmışsın hayırlı olsun. Kartımda problem olduğundan dolayı 2 haftadır kaçırıyorum güzelim monitörleriGelmedi ben de bunu aldım
bu arada 80+ sertifikası en çok elektrik faturasına etki ederzarar verir diye söylemiştim bende onu alcamda korkuyorum sertifikası yok diye
2368 tl ye var. 2600 verdin buna. Neden ki?Beyler bunu aldım affetmedimm
AOC Q27G2U 27" 1ms 144Hz FreeSync WLED VA QHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Göster de inanayım2368 TL ye var. 2600 verdin buna. Neden ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Az internete 2 kelime yazıp orjinal fiyatını öğrenseydin keşke.
Zaten orjinal fiyatını senden çok araştırmışımdır en az 10 siteye baktım almadan önce2368 TL ye var. 2600 verdin buna. Neden ki?
Acaba sen yanlış monitöre bakmış olabilirmisin bilmeden araştırmadan insanları yanlış yola sevketmeyin senin baktığının başında bi "Q" harfi varmı dikkat et bakalım sonra gel tamam mı2368 TL ye var. 2600 verdin buna. Neden ki?