Evet ulaştı ve ertesi gün değişime gönderdim ölü piksel miydi değil miydi anlamadım ama 1 mm uzunluğunda fln bi iz vardı ortasına yakın o yüzden. Bi de ekran arada simsiyah oluyordu. Belki bana gelen sıkıntılıdır onu bilemiyorum ama sıfır üründü orası kesin. Kavisi çok hoşuma gitti hiç yabancılık çekmedim çabuk alıştım hatta karşıdan bakınca düzmüş gibi geliyordu. Renkleri GPRc1ms144 e daha güzel daha tonlu geldi bana. iki ekranı da ekran kartına bağlayıp görüntü çoğaltarak yanyana denedim buarada. sadece mavi tonu zayıf geldi bana bi türlü istediğim o mavi tonunu yakalayamadım. Onun haricinde ölü piksel testi yaparken mavi ton hariç diğer tonların hepsi çok iyiydi. Bu arada menuden renk ayarı bence şart hiç biri benim göz zevkime uymuyordu. Bi miktar ışık sızması da mevcuttu ama iki ekranda da vardı çok rahatsız eden bi durum yoktu ama görmek için eğilip bükülüp bakarsan görürsün anca. Yani 165 le 144 arasında ki farkı tam göremedim ufak bi miktar zaten. Bir de yaptığım ms testinde x20 5.6 mprt çıkıyor diğeri 5.8 mprt. inşallah 1 ms diye aldığımız ürün 5.6 ms değildir tam anlamadım orasını açıkcası. Şu ms ufo testi varya ordan yapmıştım. Monitörün kasası güzel sağlam gram sallanma yok. ayakları yere sağlam basıyor
sadece önü arkaya hafif bi eğimi var. ama yeterli zaten dikine monitör lazım değildi bana. Benim deneyimlerim böyleydi. Tavsiye eder misin dersen benim aldığım fiyatlara evet. ama şuan bile ben 2100-2200 fln vermem. biraz daha koyar aoc alırım. ya da daha iyi bişey. 1800 civarı için gayet iyi.