Bende merak ediyorum, alınır mı sizce nasıl kulaklıkGamepower warlord kulaklık nasıl satar mı ?
Bende merak ediyorum, alınır mı sizce nasıl kulaklıkGamepower warlord kulaklık nasıl satar mı ?
bilmiyorum bişey diyemem ama 1660 ti 2500 e düşerse kesin alırım
Hayır hocam kart benim adıma değil ama İncehesap üyeliği benim adıma sorun olurmu ?Kredi kartı senin adına mı ?
İncehesap üyeliği kimin üzerineyse ödeme ekranı geldiğinde kk sahibi isminde o yazacak Kredi kartı sahibini hızlıca yaz.
KESİNLİKLE 21: 55 SİTEDEN ÇIKIŞ YAPIP TEKRAR GİR.
kredi kartı no kopyalamana gerek yok yeterki hızlı tuşla.
daha önce asus dual 1660 ti 3200 liradan listeye girdi sonra indirimde 2800 oldu sonra bi anda 1999 a düştü
sorun değil sadece kart bilgileri ekranına geldiğinde kart sahibi ismine dikkat et onu düzelt yeterHayır hocam kart benim adıma değil ama İncehesap üyeliği benim adıma sorun olurmu ?
Keşke daha da ucuz olsa herkes alsa. Ben bu konuyu da o yüzden açmıştım, herkes ucuz ürün alabilsin vs. Ama 2500'e Gaming X ... Onun olasılığı uzayda yok.daha önce asus dual 1660 ti 3200 liradan listeye girdi sonra indirimde 2800 oldu sonra bi anda 1999 a düştü
umudunuzu yitirmeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorun değil sadece kart bilgileri ekranına geldiğinde kart sahibi ismine dikkat et onu düzelt yeter
Gamepower warlord kulaklık nasıl ?Keşke daha da ucuz olsa herkes alsa. Ben bu konuyu da o yüzden açmıştım, herkes ucuz ürün alabilsin vs. Ama 2500'e Gaming X ... Onun olasılığı uzayda yok.
Yav umut diyoz umut dur bi yavKeşke daha da ucuz olsa herkes alsa. Ben bu konuyu da o yüzden açmıştım, herkes ucuz ürün alabilsin vs. Ama 2500'e Gaming X ... Onun olasılığı uzayda yok.
Fiyatlar geldi çöp ötesi oldubu hafta yine çöp