Spektrumdx3
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Rx 5600 xt ilede iyi anlaşıyorRTX 2060 ın yanına iyi gider dedim
Rx 5600 xt ilede iyi anlaşıyorRTX 2060 ın yanına iyi gider dedim
Allah daha iyilerini nasip eder inşallah kral Güle güle kullanalımRx 5600 xt ilede iyi anlaşıyor
Amiiinnn. Ölü pikselsiz inşallahAllah daha iyilerini nasip eder inşallah kral Güle güle kullanalım
Bence çok az da olsa geçmiş olsun olabilir. Dün Trendyolda 1650 liraya AOC 24G2U vardı ayağı daha güzel ve o da IPSHayırlı olsun mu geçmiş olsun mu ?
Ya ben zaten bu monitörün 75hzni kullanıyorum o yüzden ayağı aynı olsun farklı olsun kafasında değilim önemli olan hz oranı görüntü kalitesi asusunda ips panelini beğendiğim için aldım zaten Birde 144hz parasına 165hz almak daha mantıklı geldiBence çok az da olsa geçmiş olsun olabilir. Dün Trendyolda 1650 liraya AOC 24G2U vardı ayağı daha güzel ve o da IPS
Güzel monitör ayağı dışında yani. Bana ayağı o kadar çirkin geliyor ki alınmaz hale getiriyor. Ama kişiden kişiye değişirYa ben zaten bu monitörün 75hzni kullanıyorum o yüzden ayağı aynı olsun farklı olsun kafasında değilim önemli olan hz oranı görüntü kalitesi asusunda ips panelini beğendiğim için aldım zaten Birde 144hz parasına 165hz almak daha mantıklı geldi
Tabi ki her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır hesabıGüzel monitör ayağı dışında yani. Bana ayağı o kadar çirkin geliyor ki alınmaz hale getiriyor. Ama kişiden kişiye değişir
Ayak fetişisti cfrankoGüzel monitör ayağı dışında yani. Bana ayağı o kadar çirkin geliyor ki alınmaz hale getiriyor. Ama kişiden kişiye değişir
ayağının resmini gönderseneAyak fetişisti cfranko
ayağının resmini göndersene
çok güzelmiş
Yicen miçok güzelmiş