Cerkutay
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Gelebilir, hatta gelir. 200 tl ye gelmezse ya 150 ya da 250 ye gelirbeyler 200 lira bandında mekanık klavye gelırmı warlock hariç.
Gelebilir, hatta gelir. 200 tl ye gelmezse ya 150 ya da 250 ye gelirbeyler 200 lira bandında mekanık klavye gelırmı warlock hariç.
James Donkey 610S 220TL civarına düşüyordu galiba.beyler 200 lira bandında mekanık klavye gelırmı warlock hariç.
evet 219 a düşmüştü geçen haftaJames Donkey 610S 220TL civarına düşüyordu galiba.
Fena değil diye biliyorum fakat pahalı biraz ben almazdım.Cougar CGR-ST-600 XTC 600W 80+ Psu kaliteli midir ?
1 ay önce 530 a düşmüştü aynı anakart yine o civarda olurarkadaşlar i3 10100f ile sistem kurcam msı h410 anakart kaça düşerse alınabilir...?
beyler bu gelen klavyelerin çoğu türkçe klavye değil bu yüzden ş ç ö p ğ ü vb harfleri yazamıyormuyuz yazı yazarken mesela yani o klavye sırf oyun oynamak için değil.Eğer olmuyorsa o harfler yokken yazı yazmak baya çirkin durur.evet 219 a düşmüştü geçen hafta
Kasa ile beraber satışta aslında, corsair vs550 vardı aklımdaFena değil diye biliyorum fakat pahalı biraz ben almazdım.
İ3 10100f gelir mibeyler bu gelen klavyelerin çoğu türkçe klavye değil bu yüzden ş ç ö p ğ ü vb harfleri yazamıyormuyuz yazı yazarken mesela yani o klavye sırf oyun oynamak için değil.Eğer olmuyorsa o harfler yokken yazı yazmak baya çirkin durur.
Tamda sıcaklık değerlerine bakıyordum 10 stok gelir gelmez heraldeAlabilene helal olsun site çökmezse bir şey bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle
belki.İ3 10100f gelir mi
bunu bilen varmı?beyler bu gelen klavyelerin çoğu türkçe klavye değil bu yüzden ş ç ö p ğ ü vb harfleri yazamıyormuyuz yazı yazarken mesela yani o klavye sırf oyun oynamak için değil.Eğer olmuyorsa o harfler yokken yazı yazmak baya çirkin durur.