Toshiba kronik sorunliymus, senin sorduğumda cevap veren oldu muKıoxa olanı mı diğeri mi
alamazsın. indirimden her hesap 1 ürün alabilir.Arkadaşlar bu gaming gecesinde aynı anda 2 farklı ürün alınabilişyıor mu ? Hem 5500xt hem de B460M-PRO anakartı almak istiyoruz
Oldu bildiğim kadarıyla yok diyorlarToshiba kronik sorunliymus, senin sorduğumda cevap veren oldu mu
sen de indirimden aldın değil mievet alınır
bende bilmiyorum bilsem. Sorunu yoksa bende alacam ama öyle duydum
bundan önceki kullandığım marka toshiba 480 gb 555/540mb olan ssd di 1 yıl kullandım sonra sistemi geliştirip tekrar aynı ssdyi aldım 1-2 aydır kullanıyorum bir sorun görmedim benim anladığım kadarıyla alın demiyorum ama almayın da demiyorumToshiba sorunu nedir almayı dusunuyordum
evetsen de indirimden aldın değil mi
En iyisi Samsung Evo 870 almak galibabundan önceki kullandığım marka toshiba 480 gb 555/540mb olan ssd di 1 yıl kullandım sonra sistemi geliştirip tekrar aynı ssdyi aldım 1-2 aydır kullanıyorum bir sorun görmedim benim anladığım kadarıyla alın demiyorum ama almayın da demiyorum
Niye uzatayım dikkat edersin bir dahakine dedim. Sen çok alıngansın anlaşılanDostum polemiği uzatıyorsun. Sadece orada fiyat için limit belirtiyordum. Oradaki ürünlerin belki 10%'u buraya düşecekken öyle milleti yanıltmaya niyetim yok. Art niyetinle kal dostum ne diyeyim
HS35Asus Tuf Gaming H3 Gun Metal 7.1 mi yoksa
Corsair HS35 Stereo Mavi mi
ben de