Rx5700xt nin gözükmüyorstoklar gözüktü
samsung varken alınmaz tabii ki de bütceniz yetiyorsa alınEn iyisi Samsung Evo 870 almak galiba
fsp hydro k 500w nasıl memnun musun bu hafta içi ben de alıcam kesinleştirdim ama bi sorayım dedimben de
indirimsiz fiyatı 2.590,93 TL olarak gözüktü. 30 stok. bence 10 sn sürmez tükenmesi.evet 5500 xt 4 gb geldi. kaça alınır? (ben malesef alamayacağım ama umaırm birileri alabilir)
1 hafta bile olmadı kullanmaya başladı. ama bir sıkıntısı olmadı şimdilik.fsp hydro k 500w nasıl memnun musun bu hafta içi ben de alıcam kesinleştirdim ama bi sorayım dedim
Tam da bunu yazacaktım, bu fiyattan çıkmasını beklemiyordum.rx 5500 2590 mı normal fiyatı,şimdi onu 2299 TL yaparlar 300 TL indirim yaptık derler...
bu ne yaa çok yüksekten giriş yaptı...Tam da bunu yazacaktım, bu fiyattan çıkmasını beklemiyordum.
240 lik Alaçam iş görsün diye en azından ondan yoksa aynı paraya 480 lik olandan alınır mı diye dusunduruyorsamsung varken alınmaz tabii ki de bütceniz yetiyorsa alın
9500 normal fiyat yazmışlar şaka gibi o paraya rtx stoğu beklenir broRx5700xt nin gözükmüyor