Fordon Greeman
80+ Bronze
Her cuma hortlaması için değil mi zaten bu konuher cuma hortlayan gaming gecesi konusu efsanesi
Her cuma hortlaması için değil mi zaten bu konuher cuma hortlayan gaming gecesi konusu efsanesi
Pek güzel bulamadım ben de.Bugün biraz sakin sanki.![]()
acele etme derimBence de 9k civarına düşecek de emin değilim, 6.5k'ya zamanında pahalı deniyordu, 9k'ya alıp almama kararsızlığı yaşıyoruz şu an.
acaba ne kadar olur 5700 çok meraklıyım kenara çekilip alışveriş çıldınlığında arada kaynayanları izleyeceğimPek güzel bulamadım ben de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ahaaaa dediğimiz anda rx5700 geldi![]()
geçen hafta 5700xt 7.8k filandı. buda en kötü 6.5 -7 arası oluracaba ne kadar olur 5700 çok meraklıyım kenara çekilip alışveriş çıldınlığında arada kaynayanları izleyeceğim
hocam çok pahalı dğeil mi yahu rtx 3060 4500e çıkar deniyorgeçen hafta 5700xt 7.8k filandı. buda en kötü 6.5 -7 arası olur
Bu hafta gelmeyek gibi sanki geçen hafta vardı 1900e.5500 4gb en fazla kaçtan alınır? 1900 maksimum belirledim kendime. Daha da fazla gelmez herhalde arttı arttı da o kadar da değildir. -Tabi önce gelmesi lazım-
stok yok dostum maalesef ölelan 165hz curvedı ips zannetmiştim üzüldüm bee
hocam çok pahalı dğeil mi yahu rtx 3060 4500e çıkar deniyor
Bu hafta gelmeyek gibi sanki geçen hafta vardı 1900e.
stok yok dostum maalesef öle
Biliyorum üç haftadır takip ediyorum gerek benim beceriksizliğim gerek internetin gazabına uğrayarak bir türlü alamadım.Bu hafta gelmeyek gibi sanki geçen hafta vardı 1900e.
stok yok dostum maalesef öle