Dostum almak istiyordun hatırladım. Umarım gönlünce olur. Alır isen konu açıp beni etiketle . Alamazsan da konu açıp beni etiketle . Durumu merak ediyorum .Sana bırakmam ki onu
1 tane olamaz ve r5 5600x iniz var 2. ne içinSana bırakmam ki onu
Hocam çok teşekkürler. Ancak bugün pek alabileceğim gibi durmuyor maalesef.@Mehmet Gaming gecesinde 1650 geldi ama stoktaki fiyatı 3000tl. İyi bir indirime girmesi gerekiyor.
Alır isem etiketlerimde gelmedikiDostum almak istiyordun hatırladım. Umarım gönlünce olur. Alır isen konu açıp beni etiketle . Alamazsan da konu açıp beni etiketle . Durumu merak ediyorum .
İmzamı karanlık temaya alıp oku.1 tane olamaz ve r5 5600x iniz var 2. ne için
bruh aydınlık temada unutmuşum teşşekürlerinşallah 4 düde düşerAlır isem etiketlerimde gelmediki
Mesaj otomatik birleştirildi:
İmzamı karanlık temaya alıp oku.
Xpg core reactor 750wbruh aydınlık temada unutmuşum teşşekürlerinşallah 4 düde düşer
750W yi bnde zamanında çok beklemiştim gelmemişti sonra gittim adeksstoredan aldım 890a. Gaming gecesinde 650yi gördüm de 750yi görmedim galiba.Xpg core reactor 750w
Ve
5 5600x gelsin yeter bana.
Yardım bea almayı düşünyomPhilips 242E2FA/00 23.8" 1ms 75Hz FreeSync IPS Full HD Ultraince Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ne kadar olsa alınır? Ve dengi ne?