Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
1. cisi neden kutulu almak istersin ekstradan 150 lira verip?

2. cisi ise N11 de para direk satıcıya gitmiyor. N11’e gidiyor para ordan da ürün tüketiciye geldiği zaman N11 satıcıya aktarıyor parayı. Yani bu durumda satıcının ne olduğu önemli değil.
Kutulu almak istememin nedeni yeni nesil ryzen çıktığında satmasının kolay olması ayrıca incehesap faturalı ürünü satmak n11e göre daha kolay.
n11 den nasıl alışveriş yapıldığını biliyorum, ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir arıza durumunda, karşınızda ürünün arkasında duracak bir firma varmı? distribütör firmaya göndeririz onlar bakar deyip binlerce kişinin hakkına nasıl geçildiğini burada anlatsam sayfalar sürer. Kısacası bu güvenle alakalı bir durum, sağlam bir firma n11 üzerinden satış yapsın alalım fakat şuanlık fazla para verir kafamı rahat ettirim, zamanında teknobiyotik ile yaşadığım sıkıntıları tekrar yaşayıp daha fazla saçımda beyazlar çıksın istemiyorum :)

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Kutulu almak istememin nedeni yeni nesil ryzen çıktığında satmasının kolay olması ayrıca incehesap faturalı ürünü satmak n11e göre daha kolay.
n11 den nasıl alışveriş yapıldığını biliyorum, ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir arıza durumunda, karşınızda ürünün arkasında duracak bir firma varmı? distribütör firmaya göndeririz onlar bakar deyip binlerce kişinin hakkına nasıl geçildiğini burada anlatsam sayfalar sürer. Kısacası bu güvenle alakalı bir durum, sağlam bir firma n11 üzerinden satış yapsın alalım fakat şuanlık fazla para verir kafamı rahat ettirim, zamanında teknobiyotik ile yaşadığım sıkıntıları tekrar yaşayıp daha fazla saçımda beyazlar çıksın istemiyorum :)
Hayatımda hiç bir ürünün garantisine ihtiyaç duymadım. Bana yok güvence yok garanti kutu falan filan böyle şeylere para vermek çok saçma geliyor. Bir ürünün durup dururken bozulması çok düşük bir ihtimal zaten. Kişiden kişiye değişir bu dediğim şey tabii ki ama mesela sizin bugün N11 den almamış olmanız çok saçma geldi.

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
Hayatımda hiç bir ürünün garantisine ihtiyaç duymadım. Bana yok güvence yok garanti kutu falan filan böyle şeylere para vermek çok saçma geliyor. Bir ürünün durup dururken bozulması çok düşük bir ihtimal zaten. Kişiden kişiye değişir bu dediğim şey tabii ki ama mesela sizin bugün N11 den almamış olmanız çok saçma geldi.
Okadar şansız bir insanım ki inanamazsın. Bende 300 tl fazla vermek istemem fakat emin ol şuan dahi mahkemelik olduğum firmalar olduğu için bizzat incehesapla iletişime geçtikten sonra buradan alışveriş yapıyorum çünkü bu güveni bana sağlayabildiler. Neyse uzatmaya gerek yok umarım herkes istediği ürünü istediği firmadan istediği fiyattan alır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
umarım güzel bi fiyata bi ekran kartı gelir be kasımdan beri pc almaya çalışıyoruz

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Dostlar
XPG Pylon 650w ve 5600x bekliyorum hadi bakalım umarım gelir.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
5600x uzun süredir gelmedi herhalde. Ben düzgün fiyatlı bir ekran kartı bekliyorum. inşallah gelir.
Geçen hafta geldi diye hatırlıyorum bu hafta gelmeyebilir muhtemelen
Ama bir umuttur yaşamak...

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
Top Bottom