Aynen , gaming gecesi değil ekipman gecesi olmuş.harbiden ya belkide düzgün bir şey yok diyedir.
yok ama gayet güzel duruyor 500-550 arasına alınabilir sanki. Ama keşke 600 yada 650 olsaymışAlıntıyı görüntüle bu ürün hakkında bilgisi olan var mı? alınır mı?
Eğer çok düzgün hiç zarar vermeden kullanıcam diyorsan al bence ama cok sıkıntı cıkarıyor bende var 2 yılda 5 kere gönderdim garantiye bozuluyor yani cabukG300s alınır mı?
@baltazarAlıntıyı görüntüle bu ürün hakkında bilgisi olan var mı? alınır mı?
2. yılın son 1 ayında sag tık tekliyo diye gönderdim garantiye yenisini gönderdiler toplamda 4 yıldır kullanıyorum degisicem ama memnundum yani degisim yapmaları vs. güzel sirketG300s alınır mı?
Güzel ama pahalı. Fiyata bağlı olarak değişir. Bu ürün 500TL civarı ve altı olursa alınır.
Tuf Pylon'dan daha iyi, değil mi?Güzel ama pahalı. Fiyata bağlı olarak değişir. Bu ürün 500TL civarı ve altı olursa alınır.
Yakınlar. Bunun garantisi 6 yıl. O güzel. Türkiye'de 6 yıl mı emin değilim.Tuf Pylon'dan daha iyi, değil mi?
Sizce modem gelir mi geceye hocam tahmininiz nedir 300tl civarlarinayok ama gayet güzel duruyor 500-550 arasına alınabilir sanki. Ama keşke 600 yada 650 olsaymış