Simsar
80+
Dahası
120 tl fln olması lazım tam hatırlamıyorumfiyatı ne kadardı peki
120 tl fln olması lazım tam hatırlamıyorumfiyatı ne kadardı peki
650 al geç. Benim 6900 XT bile oyundayken en fazla 300W çekiyor nadiren 350WŞu xpg core reactor un hep 650w ı geliyor yeter ya 650w ı neden gelmiyor
Sana dedim dostum gelmez 750si diye. Şuan piyasa da bile olmayabilirŞu xpg core reactor un hep 650w ı geliyor yeter ya 650w ı neden gelmiyor
70 ürün oluyor. Daha geliyor saymadım amaGaming gecesi neden bu kadar az ürün girdi
57 tane varSana dedim dostum gelmez 750si diye. Şuan piyasa da bile olmayabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
70 ürün oluyor. Daha geliyor saymadım ama
650 al geç. Benim 6900 XT bile oyundayken en fazla 300W çekiyor nadiren 350W.
Yetmez diye korkuyorum (tam yükte)
En son 650w ile ilgili mesaj attığında permanent yediydin, 750w alsın bırak.
tam napim demelik olay
Harbiden şöyle güzel bir klavye indirime girsin ya.Redragon klavye mouse artık indirime girsin yeaaaa
Çok rahat yeter. Hele bide miningcilerden dolayı 750w psularin stokları yok ve fiyatları arttı 800 700 civarına gelirse alın derim.Yetmez diye korkuyorum (tam yükte)
Böyle kaba konuşmalardan nefret ediyorum. Alsın bırak derken ben neyim ? Bir köpek mi ?En son 650w ile ilgili mesaj attığında permanent yediydin, 750w alsın bırak.
O anlamda demediğimi anlayabilmen lazım, hakaret etmediğim ortada.Böyle kaba konuşmalardan nefret ediyorum. Alsın bırak derken ben neyim ? Bir köpek mi ?
Kusura bakma , yanlış anladıysam özür dilerim.O anlamda demediğimi anlayabilmen lazım, hakaret etmediğim ortada.