İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,433
Stabilite sorunları ile ilgili birsürü konusu var ama bence normal. Pek çok RAM'de var.ramları değiştirmeye gerek var mı hala sorun çıkıyor mu patriotta
Stabilite sorunları ile ilgili birsürü konusu var ama bence normal. Pek çok RAM'de var.ramları değiştirmeye gerek var mı hala sorun çıkıyor mu patriotta
Tamam o zaman psu olarak onu alıyorum hocam teşekkür ederimFiyatı gayet uygun zaten. Alınabilir.
merak ettim bi oynayayım dedim kawejfglkaswjdsaO monitörle lol mü oynadın cidden ahhshdhdhdhhddh
Bunu al daha iyi daha ucuz.![]()
MSI MAG 244F 23.8" 1920x1080 (FHD) RAPID IPS FLAT 200Hz 0.5Ms FreeSync Premium Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İyimidir Kronik Sorunu var mıdır ?
MSI daha çok taraftarıyım hocam GIGABYTE pek içime sinmedi bir sorun olur mu bunda kronik vs vsBunu al daha iyi daha ucuz.
![]()
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GS25F2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Maksimum bütçeniz nedir? Hangi oyunları oynuyorsunuz?![]()
MSI MAG 244F 23.8" 1920x1080 (FHD) RAPID IPS FLAT 200Hz 0.5Ms FreeSync Premium Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İyimidir Kronik Sorunu var mıdır ?
8 gblık modeller özellikle. ellerinde kaldı20 tane 5060ti çıktı
Merak etme sorun olmaz olursa da değişim yaparlar.MSI daha çok taraftarıyım hocam GIGABYTE pek içime sinmedi bir sorun olur mu bunda kronik vs vs