hangisidostum bu haftaki 200hz msi i neden almadın şu bütcede ınanunılmazdı
hangisidostum bu haftaki 200hz msi i neden almadın şu bütcede ınanunılmazdı
Yinede red devil modeli es geçilmez onun dışında birkaç tane de güzel şeyler var ama dediğiniz gibi çoğu kötüYaklaşık +100 ürün arasından 5 tanesinin iyi olması, gecenin kötü olması gerçeğini değiştirmiyor. RTX 5090 bekliyorum umarım bir gün gerçek indirimle satışa koyacaklar. Geçen hafta 126k'ya bulunan kartı 120k'ya koymuşlardı. Bu hafta hiç 5090 yok.![]()
Tam size uygun:fps oyunları nadir oynuyorum film fizi izlemek ve hikaye oyunları için kullanıcam bütçem 5k
6k ya çıkamıyorum ne yazıkki max 5kTam size uygun:
Ghosting durumu VA panele göre gayet iyi:Cevap yazmadan önce ana mesajı okuyunuz.
Bu monitör hakkında fikirlerimiz değişti. Bu monitörün gecikme ve ghosting durumu VA panel olmasına rağmen gayet iyi, renk gamutu yüksek ve kontrast oranı çok yüksek yani siyahları oldukça koyu özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir. Önceden size kalitesiz VA panelmiş gibi tanıttığımız için özür dileriz. @Tayfunns hocamız da öneriyor artık. Overdrive modunu gelir gelmez medium yapın...
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 120
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Overdrive modunu gelir gelmez medium yapın burası çok önemli.
Lian Li Lancool III 5000-5500 aralığına düşerse ölümüne çökerim.
Top bölümünde 420mm radyatör desteği olan nadir kasalardan.
19 bin tl ye hava akışı sıfır rog strix helios alanlar var, oysa buralarda cevherler yatıyor.
24G42E al geç ozaman.6k ya çıkamıyorum ne yazıkki max 5k
İş bankası yüzde 10 indirimi sadece gaming gecesi ürünlerinde mi geçerli yoksa incehesapta satılan herhangi bir ürün için mi ?colorful 5070 aldım iş bankası ile 26500 e geldi. borderlands 4 ü de 1000 e falan satabilirsek 25,500 peşin fiyatına 3 taksit iyi bence.
sence dediğim philips evnia yı mı bekleyeyim yoksa bu daha mı iyidir24G42E al geç ozaman.
![]()
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
Hangisi?sence dediğim philips evnia yı mı
.bu monitörün kontrast oranları diğer 24 inclere göre iyiymiş sanırım ondan dolayı almayı düşünüyordum bundan önce philips evnia24m2n3200s yı düşünüyodum srgb oranları iyi ve fiyatıda uygun diye ama stogu bitmiş
O monitör hakkında hiçbir bilgi yok.
nasıl yaniO monitör hakkında hiçbir bilgi yok.