Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Yaklaşık +100 ürün arasından 5 tanesinin iyi olması, gecenin kötü olması gerçeğini değiştirmiyor. RTX 5090 bekliyorum umarım bir gün gerçek indirimle satışa koyacaklar. Geçen hafta 126k'ya bulunan kartı 120k'ya koymuşlardı. Bu hafta hiç 5090 yok. :D
Yinede red devil modeli es geçilmez onun dışında birkaç tane de güzel şeyler var ama dediğiniz gibi çoğu kötü

fps oyunları nadir oynuyorum film fizi izlemek ve hikaye oyunları için kullanıcam bütçem 5k
Tam size uygun:
Ghosting durumu VA panele göre gayet iyi:
Overdrive modunu gelir gelmez medium yapın burası çok önemli.

Tam size uygun:
Ghosting durumu VA panele göre gayet iyi:
Overdrive modunu gelir gelmez medium yapın burası çok önemli.
6k ya çıkamıyorum ne yazıkki max 5k

Lian Li Lancool III 5000-5500 aralığına düşerse ölümüne çökerim.
Top bölümünde 420mm radyatör desteği olan nadir kasalardan.
19 bin tl ye hava akışı sıfır rog strix helios alanlar var, oysa buralarda cevherler yatıyor.

Kullanıyorum ikisini de. Arctic LF3 - 420mm, ancak sığdı ama söyleyeyim, zorla! :D Ön paneldeki 3 fan braketi çapraz duruyor. Ama çok çok çok çok iyi kasa. Hava akışı muazzam.

colorful 5070 aldım iş bankası ile 26500 e geldi. borderlands 4 ü de 1000 e falan satabilirsek 25,500 peşin fiyatına 3 taksit iyi bence.
İş bankası yüzde 10 indirimi sadece gaming gecesi ürünlerinde mi geçerli yoksa incehesapta satılan herhangi bir ürün için mi ?

agaaaaaa 33ten tekrar red devil satıyorlar, şeytan diye al gitsin :D bir de maximumla %10'dan 1k indirim gelse mis gibi 32ye red devil.

Geri