beyler bu monitör alınır mı sizce yoksa 500tl daha ekleyip aoc 24g42e mi alayım
benec fiyat iyi gibi kanki ama ınanılmaz bi avantaj goremedım acelesi yoksa kalsın derimHyper prime alınır mi bu sekilde
yeni seri çıksın bakarız ucuzlar heralde ...o zaman bir sonraki vakit diyip öylece tükenmelerini bekliyorum kazık yemekten iyidir değil mi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekran kartımı sattım ya artık yeni ekran kartım GeForce Now 4080 ileride 5080 e evrim geçirecek![]()
Yani çok bir indirim olmasına gerek yok pisaya göre alinabilinir olarak gördüm bayadir PC bakiyom artık almam lazimbenec fiyat iyi gibi kanki ama ınanılmaz bi avantaj goremedım acelesi yoksa kalsın derim
9060xt'li olan alinabilir gibi duruyor. Meder Gold ismiBeyler fiyatı piyasaya göre ucuz alınabilecek pc var mı bu gece?
o zaman yapistir bence ama bi kac kisiden daha dönüt bekleYani çok bir indirim olmasına gerek yok pisaya göre alinabilinir olarak gördüm bayadir PC bakiyom artık almam lazim
yok gibi olan da bitti zatenBeyler fiyatı piyasaya göre ucuz alınabilecek pc var mı bu gece?
evet o yüzden gfn takılcam yeni seri gelene kadaryeni seri çıksın bakarız ucuzlar heralde ...
Alma ghosting durumu iyi değil.AOC C27G4ZXE şu alınır mı? beyler acil lütfden
24G4X'in pivot ve yükseklik ayarı olan hali. Kronik sorunlu panele sahip sakın almayın.