Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Zaten öyle bu hafta içi bir sistem özelleştirdim genelde gaming gecesinde çıkan popüler bir sistem dün bakmış olmam lazım baktım fiyatı değişmiş bazı parçalar özelleştirmeler değişmiş doğal olarak sepetimden de düşmüş o zaman zaten sildim direk
O zaman mecbur sistemleri yüksek fiyattan alacağız gibi gene😁 birde konu açıp bakayım bunun hakkında

O zaman mecbur sistemleri yüksek fiyattan alacağız gibi gene😁 birde konu açıp bakayım bunun hakkında
Benim gözlemlediğim o yönde o günde sepet yaptığım gün incehesap müşteri hizmetleri beni aradı sepetinizde ürünler görüyoruz indirimlerinin başladı siteden takip edebilirsiniz falan ama hikaye dedim ki fiyatlar aynı fark göremedim 😄

Benim gözlemlediğim o yönde o günde sepet yaptığım gün incehesap müşteri hizmetleri beni aradı sepetinizde ürünler görüyoruz indirimlerinin başladı siteden takip edebilirsiniz falan ama hikaye dedim ki fiyatlar aynı fark göremedim 😄
😁😁 göz göre göre dolandırılıyoruz maalesef trajikomik.

Ben senin 5500-6000TL olabilme ihtimalini sevdim suni teneffüs saatlerinde
1762540477250.webp

membrane klavyeyi öven de var gömen de tam olarak açıklar mısın nedir bunun olayı
eğer ki çok acil değilse bir manyetik klavye indirimi bekle bence ama acilse bu fiyata ya mekanik ya da membrane olur onda da tepkime falan aynı neredeyse zaten gerisi ses ve hissiyat

• Beğen
Reaksiyonlar: ~Emo
beklediğim aralığa düşerse alıyorum.
Sırayla
5500-6000tl
4800-5000tl
4200tl
1762541726595.webp

3 koltuktan hangisi alınır? Daha önce aralarından birini kullanan var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,874
Üyeler
184,242
Son üye
mamiboo
Geri