Alex Mercher
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
kaçırma hocamalıyorum o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen öyle hocamEn iyisi mecbreb emakin sistemi almak gibi duruyor su anlim
kaçırma hocamalıyorum o zaman
Aynen öyle hocamEn iyisi mecbreb emakin sistemi almak gibi duruyor su anlim
MwvBiri ddr4, diğeri ddr5 platformda, tabii ki arada büyük fark var
Hocam yılbaşına girmeden güzel bir indirim gelirmi sizce yoksa bunu almalümıyım?Hacılar, Sistemi parça parça toplarsanız 32K civarı,
Şuan fiyat 28.999₺
Kule soğutucusu bayağı iyi
Kingston SSD NV3 SNV3S/1000G 1TB 6000/4000MB/s
BAK BU SİSTEM KAÇMAZ.
Not: DDR4 platformda oluşuru ileride yükseltme için bir eksi olabilir ancak, işlemci 5700x yapılarak sorun çözülebilir
![]()
Emakin | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | Gainward RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Aldım ben. 250 cashback ile.Ben de almayı düşünüyorum onu. Alınır mı acaba? En yakın fiyat 12.921
Hocam sen bunu al bence, yılbaşına kadar indirim yerine bindirim gelebilir. Sürekli bir zam muhabbeti dönüp duruyor. Ayrıca bu şuan piyasadaki en ucuz 5060 sistemMwv
Hocam yılbaşına girmeden güzel bir indirim gelirmi sizce yoksa bunu almalümıyım?
Büyük ihtimalle bunu alacağım gibi bu gece taksitle ayrı olarakta bi tsnede laptop alabilirimHocam sen bunu al bence, yılbaşına kadar indirim yerine bindirim gelebilir. Sürekli bir zam muhabbeti dönüp duruyor. Ayrıca bu şuan piyasadaki en ucuz 5060 sistem
![]()
Emakin | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | Gainward RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bütçe ne hocam laptop içinBüyük ihtimalle bunu alacağım gibi bu gece taksitle ayrı olarakta bi tsnede laptop alabilirim