DeSouzab
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
Aynı fiyatlar hocam max 33 35 gaming için alacağım geneBütçe ne hocam laptop için
Aynı fiyatlar hocam max 33 35 gaming için alacağım geneBütçe ne hocam laptop için
Hocam satış taktiği o, stok azaltıyor ki psikolojik olarak yetiş, al diye.İnsanları anlamak çok çok zor.
Şunun 15 stoğu vardı, 10 tane satılmış. Bunu bu fiyattan alanlar neyin kafasını yaşıyor??
Alıntıyı görüntüle
Bu var aynı ramin rgb li olanı 3000TL daha ucuz
Alıntıyı görüntüle
900TL daha ucuza ise gecikme artmadan 400mhz daha hızlı şu kit var
Alıntıyı görüntüle
Buda var
Alıntıyı görüntüle
Hocam anakart - B650m-R asus prime![]()
Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 512 GB M.2 Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
anakart ve soğutucuyu yükseltmek istesem hangisi mantıklı sizce ?
Hocam insanlar alacakları bir ürünü hafta boyunca "belki indirime girer" diye bekliyor, gamin gecesinde de indirime 200₺ bile görse alıyor. İndirimde göremezse çok beklediği için gene alıyor. Anormal bir durum yok yaniFiyatlara bakıyorum da bana normal geldi ama bugün ürünler tükenmiş...
arcticLian li galahad 2 trinity performance 360 kullanan var mı? Arctic liquid freezer 3 360 pro veya corsair Nautilus rs 360 hangisi tercih edilir
doğru bu arada az önce stok 3 diyordu. ben aldım stok bitti dedi fiyat arttı. şimdi stok 15 diyor tekrardanHocam satış taktiği o, stok azaltıyor ki psikolojik olarak yetiş, al diye.