_Johnnybravo_
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
Bir sistem var ama 9070xt gigabyte ekran kartı sorunlu mudur bilemedim ve taksit yok Garantide.
kanka bende klavye bakıyorum ya güzel demiş biri ama bilemiyorumbeyler a dan z ye her şeyi dizdim kulaklık hariç. razer barracuda x alınır mı ne dersiniz ? sadece cs falan oynarken kullanacağım. Fiyatı nasıl ?
FPS oynuyorsan ve de 1080P için alcaksan X3D nedeniyle 7800X3D al. Ben öyle yaptım, 3-4 sene daha götürür.Uzun zamandir işlemci bakıyorum 9070xt için 14k ya 7800x3d mantıklı mıydı? ileride fiyatının düşmesi mümkün mü ? 9700x 2-3 k daha ucuza düşüyor sanırım denk gelince.
ram ve ssd'yi de alırsan gerisi gelir. ram ve ssd fiyatları yükselişte, eli çabuk tutmak lazım.Elimde pc yok. PNY 5070 aldım , diğer parçaları kendim alırım diye, sizce https://www.incehesap.com/raijin-oem-paket-fiyati-62616/ bunu alıp geçse miydim yoksa yaptığım mantıklı mı? Bütçe de çok yok ama istediğim isteğim kasa, güç kaynağı , anakartı vs seçmek istedim.
1000 tl fark vardı hocam çok takmaşansızlığa bak 9800x3d yi takip ederken sondaki 7800x3d yi görmemişim iyi fiyattı kaçırdım
Kaça düşmüştüKanka tam alıyordum son noktadaydjm garantiden onay verecem 18k diyo bi baktım stok bitmiş it gibi çullanıyorlar bırakında ihtiyacı olan alsın ya
13.999Kaça düşmüştü