Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Ya senin gelipte şuan 1500 tahmini yapman kadar ironi bir şey yok arkadaş bana 2 ay öncesinin reçetisini çıkarma. şuan hayal dünyasına gerek yok en düşük fiyat belli 1900 TL fazla rakamlara takılmadan devam et. şuanki mantıklı tahmin yaparken senin gibi gelip 1500 demiyorum en azından olmayacak duaya amin deme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aferim böyle devam et şimdide 8.20..
Dövizden haberin yok. Konuşuyorsun boş boş

dövizi araya ben katmadım sen söyledin ben yanlışını düzelttim. Söyleyecek bişey bulamayıp dövize attın suçu yanıldın
ne bulamadım ya gelmiş burada dengesiz fiyat veriyorsun sonra bıdı bıdı yapıyorsun 1500 TL olursa al kardeşim fazla uzatma hadi.

İndirim iyi olursa almalımıyım peki mouse da ihtiyacım var ondan da kurtulcam yani
Msinin soğutma daha iyi. Anakartı kaliteli bir şey al. Soğutması falan iyi olsun. Msinin soğutmalar asusa göre 2 kat daha iyi. Ben paraya kıyıp b550 gaming plus aldım. Soğutması iyi diye.

ne bulamadım ya gelmiş burada dengesiz fiyat veriyorsun sonra bıdı bıdı yapıyorsun 1500 TL olursa kardeşim fazla uzatma hadi.
Dengesiz fiyat vermiyorum olanı söylüyorum. 8.20 iken 1499 tl ye satılan mal. 7.85 iken neden 1499 olmasın ?

Senin varda ne oluyor 8.20 dediğin zaman 1500 TL imişte ee şimdi 7.80 normal satış bantları 1900 TL. senin kadar boş görmedim.
aynı monitörden 3 tane alıp sattım her alışımda normal fiyatı 2200 tl idi ama ben 1499 a aldım

Tamam işte kendin söylüyorsun normal satışları 1900 TL bak ''NORMAL''

Şimdi 1500 olacak değil mi bırak ya sırf dengesizliğinden dolayı nereye salça olacağını bilmiyorsun. şuan fiyatı yukarda 2300'e çekip 1500'emi indirecekler. git aklınla başka yerde konuş.

Arkadaşlar bunu almayı mı önerirsiniz mouse hediyeli indirim geliyor diye yoksa
Bunu mu ? cevaplarsanız sevinirim çok kararsız kaldım
@crazyreign

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,031
Üyeler
185,017
Son üye
Kraven The Hunter