fiyat nekadar oluyor genelde ve özellikleri? (varsa eğer linki)Uhd ve qhd monitör gelecek . Fhd zaten herhafta geliyor .
Wqhd olan gigabyte
Uhd samsung g7
fiyat nekadar oluyor genelde ve özellikleri? (varsa eğer linki)Uhd ve qhd monitör gelecek . Fhd zaten herhafta geliyor .
Wqhd olan gigabyte
Uhd samsung g7
İnstagram incehesap hikayesinde paylaşıyor.fiyat nekadar oluyor genelde ve özellikleri? (varsa eğer linki)
Falcon kasa geçen indirime gitmişti bugünde girerse satın alacağımGeçen haftaki Reddevil sistem yine çıkar mı acaba.
tamamda ürünler ney linki yokmuİnstagram incehesap hikayesinde paylaşıyor.
O kasadaki ekran kartı red devildi, hellhound olarak değiştirildi ve indirime gireceğini düşünmüyorum.Falcon kasa geçen indirime gitmişti bugünde girerse satın alacağım
Va panel pek tercih edilmiyor. İps ile çok farkı var mı bilmiyorum.https://www.incehesap.com/james-don...itor-sifir-olu-piksel-garantili-fiyati-70514/ şu ürün indirime giricek diyor daha ucuza güzel bir monitör gelirmi yoksa bunun üzerindenmi düşünmeliyim
Helhound kötü mü daha iyi değil mi ayrıca alınmaz mıydı o kasa özelleştirme yapılıpO kasadaki ekran kartı red devildi, hellhound olarak değiştirildi ve indirime gireceğini düşünmüyorum.
İncehesap gaming gecesi yazıyorsun çıkıyor bunu soruyorsan.tamamda ürünler ney linki yokmu
çıkıcak olanların bazıları belli dediler ya onları soruyorum işteİncehesap gaming gecesi yazıyorsun çıkıyor bunu soruyorsan.
Red devil daha iyi. Hellhound da fena değildir. 31k'ya o kasa bedavaydı. Hellhound'la 31k olsa özelleştirmelerle yine alınır. Ancak tekrar geleceğini sanmıyorum.Helhound kötü mü daha iyi değil mi ayrıca alınmaz mıydı o kasa özelleştirme yapılıp