Sitede saat 10 a kadar ürünler çıkıyor sıra sıra fiyatlar 10da belli oluyor.çıkıcak olanların bazıları belli dediler ya onları soruyorum işte
Sitede saat 10 a kadar ürünler çıkıyor sıra sıra fiyatlar 10da belli oluyor.çıkıcak olanların bazıları belli dediler ya onları soruyorum işte
Ben o gün kasayı anakarti rami ssd yi özelleştirme yaptım 40 k oldu tam alacaktım alamadımRed devil daha iyi. Hellhound da fena değildir. 31k'ya o kasa bedavaydı. Hellhound'la 31k olsa özelleştirmelerle yine alınır. Ancak tekrar geleceğini sanmıyorum.
Sağlık olsun dostum. Bu konuyu daha fazla baltalamayalım. Farklı fırsatlar gelecektir. Kc3000 2tb indirimi iyi olabilir bugün de. Bazen iyi indirimler oluyor. Kaçırmamak lazım.Ben o gün kasayı anakarti rami ssd yi özelleştirme yaptım 40 k oldu tam alacaktım alamadım
Bu alınmaz dostum. Bu bütçede 13. Nesil Intel işlemci alınmaz.İndirime girecek alınır mı? Kaç liraya gelirse alınır ya da alınmaz?
Battle Gold | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4070 12 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
nerdeyse hepsi va panel almaya değecek monitör gelmemiş.Ya bütün çöp monitörleri koymuşlar adam akıllı bir şey yok