Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Bide bu var fena değil ama indirimi az.Katılıyorum. Bunun haricinde bir şey yok gibi.
Bide bu var fena değil ama indirimi az.Katılıyorum. Bunun haricinde bir şey yok gibi.
Gerçekten alındı mı? Herkes bu monitörün tırt olduğunu bilir. Bu işte bir iş var gibi.Evet ve stok tükenmiş alanlara geçmiş olsun
Ben de verdim siparişi AOC için, 11 yıllık bir Aoc'um var; bu fiyata bildiğimden şaşmam yanibeklediğim fiyata düşmedi kanka aoc alıyorum ben daha yeni nesil bir monitör kullandıktan sonra sana + ve - leri söylerim
Alınmaz SteelSeries Prime al o bütçede.
Bana da fikir lazım alınır mı cevaplar veya hangisi alınır cevaplar mısınız?
Bu kadar kötü olduğunu bilmeden aldım. (İlk va monitörümdü).Evet ve stok tükenmiş alanlara geçmiş olsun
Kral kc3000 fiyatı sence pahalı mı geçen 5500 dü galibaBu kadar kötü olduğunu bilmeden aldım. (İlk va monitörümdü).
Şuan bedava verseler 2. Monitör yapmak için şüphe duyarım. Vasatın altı kalitede bir ürün. İnsanların bayıla bayıla kullanması garip geliyor.
Herkesin kötülediği bir ürün aslında nasıl stok bitmiş anlamadım.Bu kadar kötü olduğunu bilmeden aldım. (İlk va monitörümdü).
Şuan bedava verseler 2. Monitör yapmak için şüphe duyarım. Vasatın altı kalitede bir ürün. İnsanların bayıla bayıla kullanması garip geliyor.
Cevap gelir mi bilmiyorum ama yorumlarına baktım (kablosuz olanın) baya iyiydi kabloluyada bakıcağım şimdi yazarımBana da fikir lazım alınır mı cevaplar veya hangisi alınır cevaplar mısınız?
ya onu bunu bırakında msi monitör 100 tl düştü kafayı yiycemHerkesin kötülediği bir ürün aslında nasıl stok bitmiş anlamadım.