800 olur gibi 700 olursa daha iyi olur ama alınır mı? bilmemfuxi h3 ne kadar a duscek acaba
800 trendyolda vardı buna ıyı dıyenler var meraktan sadece800 olur gibi 700 olursa daha iyi olur ama alınır mı? bilmem
araştırmak lazım banada lazım aslında kablosuz acaba mikrofonu falan cıkıyormu pedleri görsellere bakılırsa kumaş800 trendyolda vardı buna ıyı dıyenler var meraktan sadece
çıkıyor galiba 700 e fln düşerse çekicemaraştırmak lazım banada lazım aslında kablosuz acaba mikrofonu falan cıkıyormu pedleri görsellere bakılırsa kumaş
ıncelemelerı nasıl acaba vaktım yok suan bakamıyorum daçıkıyor galiba 700 e fln düşerse çekicem
aynı sıkıntıyı ben de çekiyorum forumda bi kısım alınmaz diyor bi kısım f/p diyor kararsız kaldımıncelemelerı nasıl acaba vaktım yok suan bakamıyorum da
ben bir ara almak icin baya arastirmistim. millet fps oyunlari konusunda pek onermiyor ses kasilmiyor demisti o yuzden almamistim. eger simdi uygun bir fiyat olursa alabilirim yedekte kalsin en azindan. suan ki kulakligim gamepower fujin pro ve gayet guzel.aynı sıkıntıyı ben de çekiyorum forumda bi kısım alınmaz diyor bi kısım f/p diyor kararsız kaldım