gaming gecesi Rtx 2080 super

5500e dustu saka gibi :d kredi kartını cebimden cıkarttım urun yok dedı saka gibi
aynen adres ekranında hazır beklemen lazımdı. ama üzülme Gelecek hafta kesinlikle bi daha gelir.

aynen adres ekranında hazır beklemen lazımdı. ama üzülme Gelecek hafta kesinlikle bi daha gelir.
bu ekranı gordukten sonra 2.el alırım 2080 super daha iyi yada 3000serisi beklerim miss gibi

bence üzülme o paraya bir 360ti veya 3070 alırın ki 3060ti bile cuda çekrideginde 2080 ti dan daha yüksek
buyuk ihtimal öle olucak daha ucuza daha gucku 2k 144hz ıcın daha idael olur

nasıl br hayvansınız la kredi kartı bilgilerini girene kadar bitti ciddi ciddi
bittiği daha iyi 3070 alırsın en kötü

Alan arkadaşların da haberi yok galiba 3000 serisinden :)

O kartı daha 10 gün önce iade ettim 3000 serisinin tanıtılmasıyla yine incehesaptan 6600 e almıştım
Ayrıca oradaki stok bilgisine aldanmayın var dedikleri ürüne 3 defa farklı cevap veren bir firma

bittiği daha iyi 3070 alırsın en kötü

Alan arkadaşların da haberi yok galiba 3000 serisinden :)

O kartı daha 10 gün önce iade ettim 3000 serisinin tanıtılmasıyla yine incehesaptan 6600 e almıştım
Ayrıca oradaki stok bilgisine aldanmayın var dedikleri ürüne 3 defa farklı cevap veren bir firma
donanımhaberde adam 2080ti 6500e satıyodu gecen jdhfjdhd

donanımhaberde adam 2080ti 6500e satıyodu gecen jdhfjdhd
3000 serisinin tanıtılmasıyla fiyatlar düşmeye başladı
Boşuna iade etmedi hem daha iyi hem aynı fiyat he ilk çıktığında bizim firmalar uyanıklık yapar fiyatı yükseltirsi amazona yönelirim.

3000 serisinin tanıtılmasıyla fiyatlar düşmeye başladı
Boşuna iade etmedi hem daha iyi hem aynı fiyat he ilk çıktığında bizim firmalar uyanıklık yapar fiyatı yükseltirsi amazona yönelirim.
arkadas var almanya pasaportlu ucak parasını veririm gene yurt dısından getitdirirm :D

Geri