Gaming gecesi sistem

Birincisini al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soğutucuyu Cooler Master Hyper 212 yap.

Son düzenleme:
Birincisini al.

Soğutucuyu Cooler Master Hyper 212 yap.

şöyle olsa olur mu önerdiğiniz kasa var mı camlı veya özeliştirme yapar mısınız zam dam önce almayı düşünüyorum
1764969260698.webp

bu fiyata bu alınmaz

günümüz 16 yeter mi bilmiyorum daha sonra 16 daha alıp takviye yapabilirim
İkinci elden ram almak ile uğraşırım diyorsan 16GB ile devam et,yok ben sonradan sıfır 16gb eklerim diyorsan zarar edersin,şimdiden özelleştirme yapıp al.

İkinci elden ram almak ile uğraşırım diyorsan 16GB ile devam et,yok ben sonradan sıfır 16gb eklerim diyorsan zarar edersin,şimdiden özelleştirme yapıp al.
dostum açıkcası çok zamanım olmuyor işten dolayı 32 ekledim işlemci cool 212 yaptım kasa ne seçmem gerekiyor bu şekil de iyi mi

1764971195214.webp

dostum açıkcası çok zamanım olmuyor işten dolayı 32 ekledim işlemci cool 212 yaptım kasa ne seçmem gerekiyor bu şekil de iyi mi 10 fana kadar destekliyor serin kasa olur sanırım

1764971195214.webp

dostum açıkcası işten dolayı çok zamanım yok 32 ram 212 kasa ne saçmam gerekiyor bu iyi mi 10 fan kadar destekliyor serin bir kasa olur sanırım
1764971652592.webp

Son düzenleme:
dostum açıkcası çok zamanım olmuyor işten dolayı 32 ekledim işlemci cool 212 yaptım kasa ne seçmem gerekiyor bu şekil de iyi mi

Alıntıyı görüntüle

dostum açıkcası işten dolayı çok zamanım yok 32 ram 212 kasa ne saçmam gerekiyor bu iyi mi 10 fan kadar destekliyor serin bir kasa olur sanırım
Alıntıyı görüntüle
Dostum çok fazla özelleştirme yapmışsın,bu şekilde sistemin fiyat avantajı kalmıyor.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Sadece kasayı ve soğutucuyu özelleştirsen yeter hocam.Anakartı özelleştirmeye hiç gerek yok,Ram'i 32GB yapıp yapmamak senin keyfine kalmış.Sadece kasa,soğutucu ve ram yükseltmesi yapsanız yeterli olur.Ben olsam +16GB için 8500TL vermezdim 7.000TL'ye 16GB. Ram satılıyor ama tabi sen bilirsin,tamamen keyfine kalmış.

3 daha düştü ramlar yüzünden direk yükseliyor ne diyorsunuz çekeyim mi
Alıntıyı görüntüle
SSD'yi 2TB yapacaksanız yapın yoksa herhangi bir yükseltme yapmadan sistemde bulunan Ssd'yi alın, sadece okuma yazma hızı için bu kadar verilmez.

Çok fazla tekrarladım ama bence Ram özelleştirmesini bile yapmanıza gerek yok, sistemin fiyatı fena fırlıyor,ikinci elden veya yetmediğini hissettiğiniz an alım yapsanız çok daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,098
Üyeler
185,835
Son üye
aslanakinci
Geri