Neler Yeni

Gaming Gecesi'nden Aldığım Ürüne Değişim İsteyebilir miyim?

Tolgax güneş

80+ Bronze
incehesap iade aldığı ürünü koltrol etmeden yeni alıcıya gönderiliyor tek farkı bu. ben de incehesaptan klavye aldım(gaming gecesi değil) klavyenin içinde klavyede türkçe karakterler olmadığı için iade etmek istediğini yazan bir not vardı. klavyeyi çok iyi inceledim parmak izi bile yoktu üzerinde. birisi almış türkçe karakter olmadığı için iade etmiş. ben de sorun değil diye iade etmedi.

ona gaming gecesinde denk gelmiş, bana normal üründe.

onun dışında gaming gecesinden işlemci, ekran kartı ve anakart aldım. hepsi kapalı kutuydu.
Hocam bilmiyorum dediğim gibi almayı düşünüyorum eğer sorun çıkarda iade edicem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargom geldi kardeş hepsi özenle paketlenmiş ve sıkıntısız
Hocam valla çok teşekkür ederim hayırlı olsun sorunsuz kullan inşallah.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Daha detaylı anlat lütfen, konu çok karışmış PC de olsa anlarım ama teldeyken ve dersteyken anlamıyorum.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe

Tolgax güneş

80+ Bronze
Daha detaylı anlat lütfen, konu çok karışmış PC de olsa anlarım ama teldeyken ve dersteyken anlamıyorum.
Kanka anlatim şimdi arkadaşım gaming gecesinden ürün satın aldı kulaklık ve gelen ürünün önceden açıldığı çok belliydi sonra bunu araştırdım ve bazı forumlarda iade edilen ürünleri az fiyata satıyorlar diye bir yazı gördüm. Bende monitör alıcam eğer iade edilmiş bir ürünse değişmesini talep edicektim böyle bir şey olurmu diye buraya sormak istedim olay bu.

odemirel0

80+ Bronze
Hocam bilmiyorum dediğim gibi almayı düşünüyorum eğer sorun çıkarda iade edicem.

Hocam valla çok teşekkür ederim hayırlı olsun sorunsuz kullan inşallah.
eyv teşekkür ederim

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Kanka anlatim şimdi arkadaşım gaming gecesinden ürün satın aldı kulaklık ve gelen ürünün önceden açıldığı çok belliydi sonra bunu araştırdım ve bazı forumlarda iade edilen ürünleri az fiyata satıyorlar diye bir yazı gördüm. Bende monitör alıcam eğer iade edilmiş bir ürünse değişmesini talep edicektim böyle bir şey olurmu diye buraya sormak istedim olay bu.
Olursa edersin, dert etme.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK

Tolgax güneş

80+ Bronze
Biraz daha açık konuşursanız size yardımcı olabilelim

Kesinlikle Doğru
Başkasının açtığı bir ürünü almak istemem.

Biraz daha açık konuşursanız size yardımcı olabilelim

Kesinlikle Doğru

Top Bottom