Neler Yeni

Yardım GAMİNG GEN 400TL FAZLA ÖDEDİM

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,550
İsim
Oğuz Oğuz
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Para kalmadı

Resmen aynı ürün daha dün sipariş ettim :D
İbana ekstra 400 iade falan olmaz. Sen ürünü almışsın ertesi gün indirime girmiş. Bu hesapla yarın 999 olursa yine mi iade isteyeceksin bunun sonu yok.
Sen yarın ara kargo çıkmadan iade yapsınlar.
Eğer kargolanirsa senin iade parası 1 haftaya anca gelir.

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mete
Yarın sabah mesai başlangıcında (09.00'dı sanırım) arayın. İptal etmelerini söyleyin. M1 V5 klavye sipariş edip kargolanmadan iptal edilmesiyle ilgili bende mail atmıştım. Pazar günü satın almıştım pazartesi sabah 09.06'da kargoya verilmişti. Gaminggen'in iade süreci çok uzun sürüyor, bezdirmişlerdi.

siyabent

80+ Silver
İbana ekstra 400 iade falan olmaz. Sen ürünü almışsın ertesi gün indirime girmiş. Bu hesapla hiç yarın 999 olursa yine mi iade isteyeceksin bunun sonu yok.
Sen yarın ara kargo çıkmadan iade yapsınlar.
Eğer kargolanirsa senin iade parası 1 haftaya anca gelir.
yani hocam ürünü alsam okey ama adam kendi elindeki ürünün fiyatını düşürüyor ve o ürünü bana yüksek fiyattan yolluyor Temudan kargo beklememek için sarı siteden pahalıya aldığımda oldu ama hem kargo bekleyip hemde pahalıya almak kesinlikle haklı tarafım

yani hocam ürünü alsam okey ama adam kendi elindeki ürünün fiyatını düşürüyor ve o ürünü bana yüksek fiyattan yolluyor Temudan kargo beklememek için sarı siteden pahalıya aldığımda oldu ama hem kargo bekleyip hemde pahalıya almak kesinlikle haklı tarafım
9:12de müsait olurum yarın direk ararım
Yarın sabah mesai başlangıcında (09.00'dı sanırım) arayın. İptal etmelerini söyleyin. M1 V5 klavye sipariş edip kargolanmadan iptal edilmesiyle ilgili bende mail atmıştım. Pazar günü satın almıştım pazartesi sabah 09.06'da kargoya verilmişti. Gaminggen'in iade süreci çok uzun sürüyor, bezdirmişlerdi.

Neyse şimdi bizim biraderden biraz borç alayım şunun siparişi geçeyim 1299a yarın bakarız iptale

Your message has been received and is currently being reviewed by our team.
For your reference, this ticket id is #54xxx Şöyle bi yanıt geldi otomatik yanıt galiba

Kargoya verilmiş ama sisteme düşmemiş kargo linki gelmiş smsle oraya girip gönderiyi iptal ettim

9500lira içerde iadede para var akşam akşam 7000lira borçlandım iade kadar dert bir şey yok ya

Son düzenleme:

siyabent

80+ Silver
Dün sipariş ettiğim kule tip soğutucu(1699tl)
Bugün 1299tlye düşmüş şöyle bir mail ilettim başka yapılacak bir şey varmı

@HacıSOFU @Gurkanpiro @Meto155
9.07 18 Şubat şuan müşteri hizmetleriyle görüştüm bi önceki sipariş iptali ve yeniden almam gerektiği yönde bi alım yapmam lazım mış
Dün yenisini sipariş etmiştim zaten diğerininde para iadesi 14 günde yatıyormuş
Kısmi iade yok aynı ürün indirime girmiş iptal edip yeniden al dediler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,397
Üyeler
168,292
Son üye
Hidra
Top Bottom