YunusEmre/07
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 95
- İsim
- Yunus Emre Kaplan
Arkadaşlar selamlar i5 12400f rtx 3070 16gb ram 1tb SSD sistem almıştım oyunlarda kasma ve donmadan dolayı gaming gen tr servisine gönderdim 9 Haziran da sistem oraya vardı merak ettiğim için bugün aradım sistemi size ulaştırmak için kargoya verildi diye söylendi bana herhangi bir bildirim gelmedi sorunum düzeldi mi diye müşteri hizmetlerine sordum
sorun giderildi olarak görüyorum herhangi bir sorun yok muş dediler
stema hesabıma baktım GTA 5 e girilip oynanmış bende kağıda yazmıştım GTA 5 yüklü test edin şeklinde yazı yazmıştım sistem bana 16 Haziran cuma günü ulaşacak ama kafamdaki soru şu bana neden haber verilmedi sorunum gerçekten çözüldü mü müşteri hizmetleri eğer hâlâ sorun yaşarsınız tekrar gönderin inceleriz dediler gaming gen tr güvenilir mi yanıt verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
sorun giderildi olarak görüyorum herhangi bir sorun yok muş dediler
stema hesabıma baktım GTA 5 e girilip oynanmış bende kağıda yazmıştım GTA 5 yüklü test edin şeklinde yazı yazmıştım sistem bana 16 Haziran cuma günü ulaşacak ama kafamdaki soru şu bana neden haber verilmedi sorunum gerçekten çözüldü mü müşteri hizmetleri eğer hâlâ sorun yaşarsınız tekrar gönderin inceleriz dediler gaming gen tr güvenilir mi yanıt verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler