Neler Yeni

Gaming gen den bu sistemi sonunda aldım

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
3070 ti çok isteyipte almadığım bir karttı, deneyiminizi paylaşırsanız takip edeceğim dostum
yakın zamanda satın alacağım gaminggenden gelecek iadeyi bekliyorum hocam sistemi aldığımda elime ulaştığında konuya yanıt atarım deneyimlerimi

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Sistem elime ulaştı arkadaşlar buraya yazmayı unutmuşum. 15inde sistem elime ulaştı.Kasanın kenarında kırık çıktı.Fakat geri yollamayı düşünmüyorum.Uğraşmak istemedim açıkçası.Başka herhangi bir problemi yok.Tüm parçalar sağlam.Fakat bir daha gaming genden alışveriş yapar mıyım bilmiyorum.Kasanın kırık geldigini bildirdigimde foto göndermemi istediler gönderdikten sonra da size dönüş yapıcaz dendi hala donus yapan yok.Dönüş yapmadan daha alışveriş tamamlandı diye mail gelmiş bana.Ekte kırık yerin fotografı mevcut.Süreç tam olarak 12 gün sürdü.11 günğn sonudna kargoladılar.1 günde kargo elime ulaştı.Deneyimlerime gelirse biraz sesli çalışıyor sanki yorumlarda arkadaşlar çok sessiz demişler.Aşırı sesli çalışmıyor fakat burda ben de varım diyor yani.Başka sorunuz varsa sorabilrisniiz aklıma gelenler bunlar şimdilik
Hayırlı olsunda keşke bildirseydin o kasanın durumunu baya kırılmış çünkü.

Cihangir

80+ Gold
Sistem elime ulaştı arkadaşlar buraya yazmayı unutmuşum. 15inde sistem elime ulaştı.Kasanın kenarında kırık çıktı.Fakat geri yollamayı düşünmüyorum.Uğraşmak istemedim açıkçası.Başka herhangi bir problemi yok.Tüm parçalar sağlam.Fakat bir daha gaming genden alışveriş yapar mıyım bilmiyorum.Kasanın kırık geldigini bildirdigimde foto göndermemi istediler gönderdikten sonra da size dönüş yapıcaz dendi hala donus yapan yok.Dönüş yapmadan daha alışveriş tamamlandı diye mail gelmiş bana.Ekte kırık yerin fotografı mevcut.Süreç tam olarak 12 gün sürdü.11 günğn sonudna kargoladılar.1 günde kargo elime ulaştı.Deneyimlerime gelirse biraz sesli çalışıyor sanki yorumlarda arkadaşlar çok sessiz demişler.Aşırı sesli çalışmıyor fakat burda ben de varım diyor yani.Başka sorunuz varsa sorabilrisniiz aklıma gelenler bunlar şimdilik
benim başıma böyle bişi gelse direk iade ederim sorun çıkarırlarsa mahkemeye giderim

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,120
İsim
Semih
off kasa hemde gt301 değil gt501. O kasa 5 bin lira falan hocam uğraşılırdı gibi

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
benim başıma böyle bişi gelse direk iade ederim sorun çıkarırlarsa mahkemeye giderim
gaminggen her türlü sorunda iade yapıyor hocam zaten gaminggen ile iletişime geçse iade veya değişim yaparlardı zaten

batusan15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Uğur Yalçın
gaminggen her türlü sorunda iade yapıyor hocam zaten gaminggen ile iletişime geçse iade veya değişim yaparlardı zaten
doğrudur hocam da 12-13 gün sürdü elime ulaşması pcnin ve bir daha kesin saglam gelecek diye de bir garanti yok.o süreç beni yıprattı biraz o yüzden sadece o bölgedeki kırık için tekrar aynı süreci yaşamama değmeyeceğini düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsunda keşke bildirseydin o kasanın durumunu baya kırılmış çünkü.
bildridim zaten hocam fotografları da maille yolladım size dönüş yapacağız dendi beklemedeydim.Forumdaki arkadaş, arayınca daha ilgililer diyince yarın aramayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen de haklısın hocam ama yorucu oluyor o işler

Cihangir

80+ Gold

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Berk
Bende postu atan arkadaşın sisteminin i5 12400f olan varyasyonunu aldım bir de anakart b660m-k modeli hemen hemen aynı fiyata denk geldi 24k ben türkiyedeki kargo sistemini beğenmediğim için kargoları ordan oraya attıkları ve müşteri hizmeti anlayışının yerlerde olduğunu bildiğim için mağazadan teslimatı seçtim. Kısa sürede hazırlandı 3gün sonra teslim aldım.

Benimde başıma aynı durum geldi. Mağazada teslimat seçmeme rağmen kasanın arka panelinde yamukluk mevcuttu. Senin attığın görsellerdeki gibi değil ana kasanın(kapakçık değil) sol üst tarafunda kenarında bir yamukluk mevcut. Hemen ordayken efendim isterseniz değiştirelim falan dediler yahu sıfır alınan üründe montaj yaparken bir hata bile olsa bunu bu şekilde nasıl müşteriye teslim etmeyi bekliyor gaming gen ben anlamıyorum. Dedim tamam değiştirelim de iç aksam ne olacak efendim aynı parçalar yeni kasaya montaj edilecek tekrar sök tak bu şekilde hasar varsa yeni montajda kim bilir ne kusurlar çıkacak büyük bir sinirle, kasayı ancak faturada belirtmek şartıyla teslim alabileceğimi söyledim. Teslim aldığımız da imzalanan kağıda kusurları belirterek imza atıp aldım. Şuan sistemin çalışmasında bir problem yok fakat 2-3 ay sonra anakartta sorun cıkmayacagını kim garantisini verebilir? kasa yere mi düştü ne oldu bilinmiyor. Ürünün başıne ne geldiğini sorduğumuzda telefondan resim çekip ilgili montaj ekibine whatsaptan gönderdik dediler. ee ne yani şimdi bu. Görsele bakıp şunu da demeyin ya ufak bir yamukluk ne problem ettin, evet ederim çünkü bu ürün sıfır diye satılıyor, ikinci el veya teşhir ürünü değil ve az buz bir para vermiyorsunuz.

Eve geç geçtiğim için kasanın montajını 2.gün yaptım çok basit unsur gibi gözükebilir fakat kutuların hiç birinde gt301 kasanın kulaklık tutucu aparatı çıkmadı, hdd montajlayacaktım kasanın orjinal içeriğinde olması gereken vidalarda poşetten çıkmadı. Telefonla aradığımda klişe laflar kullanıp en kısa sürede eksik parçaları kargolayacaklarını söylediler 4-5 gün sonra kargoyla eksik parçalar geldi. Yani genel itibariyle yerlerde bir hizmet aldım. 24k para verip malımın arkasında ben koştum. İnanılır gibi değil. Çokta uzatmak istemiyorum fakat sizin kasa gibi bir görüntüyle karşılaşsaydım herhalde sakin kalamazdım, siparişi kesinlikle iptal ederdim. Bir daha gaminggen seçeceğimi asla düşünmüyorum. Bu yayıncıların reklamlarına da kanmayın. Ben hesaplı diye bu siteden aldım, hesaplı olmalarının bir nedeni varmış anlayacağınız... Demek ki ellerinde defolu malları böyle satıyorlar ben bu sonucu çıkarırım böyle alışveriş hizmetinden. Saygılar.
WhatsApp Görsel 2022-10-20 saat 15.17.37.jpg

Son düzenleme:

fruko.gzz

80+ Silver
Bende postu atan arkadaşın sisteminin i5 12400f olan varyasyonunu aldım bir de anakart b660m-k modeli hemen hemen aynı fiyata denk geldi 24k ben türkiyedeki kargo sistemini beğenmediğim için kargoları ordan oraya attıkları ve müşteri hizmeti anlayışının yerlerde olduğunu bildiğim için mağazadan teslimatı seçtim. Kısa sürede hazırlandı 3gün sonra teslim aldım.

Benimde başıma aynı durum geldi. Mağazada teslimat seçmeme rağmen kasanın arka panelinde yamukluk mevcuttu. Senin attığın görsellerdeki gibi değil ana kasanın(kapakçık değil) sol üst tarafunda kenarında bir yamukluk mevcut. Hemen ordayken efendim isterseniz değiştirelim falan dediler yahu sıfır alınan üründe montaj yaparken bir hata bile olsa bunu bu şekilde nasıl müşteriye teslim etmeyi bekliyor gaming gen ben anlamıyorum. Dedim tamam değiştirelim de iç aksam ne olacak efendim aynı parçalar yeni kasaya montaj edilecek tekrar sök tak bu şekilde hasar varsa yeni montajda kim bilir ne kusurlar çıkacak büyük bir sinirle, kasayı ancak faturada belirtmek şartıyla teslim alabileceğimi söyledim. Teslim aldığımız da imzalanan kağıda kusurları belirterek imza atıp aldım. Şuan sistemin çalışmasında bir problem yok fakat 2-3 ay sonra anakartta sorun cıkmayacagını kim garantisini verebilir? kasa yere mi düştü ne oldu bilinmiyor. Ürünün başıne ne geldiğini sorduğumuzda telefondan resim çekip ilgili montaj ekibine whatsaptan gönderdik dediler. ee ne yani şimdi bu. Görsele bakıp şunu da demeyin ya ufak bir yamukluk ne problem ettin, evet ederim çünkü bu ürün sıfır diye satılıyor, ikinci el veya teşhir ürünü değil ve az buz bir para vermiyorsunuz.

Eve geç geçtiğim için kasanın montajını 2.gün yaptım çok basit unsur gibi gözükebilir fakat kutuların hiç birinde gt301 kasanın kulaklık tutucu aparatı çıkmadı, hdd montajlayacaktım kasanın orjinal içeriğinde olması gereken vidalarda poşetten çıkmadı. Telefonla aradığımda klişe laflar kullanıp en kısa sürede eksik parçaları kargolayacaklarını söylediler 4-5 gün sonra kargoyla eksik parçalar geldi. Yani genel itibariyle yerlerde bir hizmet aldım. 24k para verip malımın arkasında ben koştum. İnanılır gibi değil. Çokta uzatmak istemiyorum fakat sizin kasa gibi bir görüntüyle karşılaşsaydım herhalde sakin kalamazdım, siparişi kesinlikle iptal ederdim. Bir daha gaminggen seçeceğimi asla düşünmüyorum. Bu yayıncıların reklamlarına da kanmayın. Ben hesaplı diye bu siteden aldım, hesaplı olmalarının bir nedeni varmış anlayacağınız... Demek ki ellerinde defolu malları böyle satıyorlar ben bu sonucu çıkarırım böyle alışveriş hizmetinden. Saygılar.Alıntıyı görüntüle
hocam bende son anda onu almıştım ama iptal edip sizin sistemin tıpatıp aynısını aldım herhangi bir sorun çıkmadı sadece görüntü gidip geliyordu bir kereliğine geri gönderdim bakalım ne olacak ama sizin düşündüğünüzü bende düşünüyorum defolu mallar olabilir

batusan15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Uğur Yalçın

Eve geç geçtiğim için kasanın montajını 2.gün yaptım çok basit unsur gibi gözükebilir fakat kutuların hiç birinde gt301 kasanın kulaklık tutucu aparatı çıkmadı, hdd montajlayacaktım kasanın orjinal içeriğinde olması gereken vidalarda poşetten çıkmadı. Telefonla aradığımda klişe laflar kullanıp en kısa sürede eksik parçaları kargolayacaklarını söylediler 4-5 gün sonra kargoyla eksik parçalar geldi. Yani genel itibariyle yerlerde bir hizmet aldım. 24k para verip malımın arkasında ben koştum. İnanılır gibi değil. Çokta uzatmak istemiyorum fakat sizin kasa gibi bir görüntüyle karşılaşsaydım herhalde sakin kalamazdım, siparişi kesinlikle iptal ederdim. Bir daha gaminggen seçeceğimi asla düşünmüyorum. Bu yayıncıların reklamlarına da kanmayın. Ben hesaplı diye bu siteden aldım, hesaplı olmalarının bir nedeni varmış anlayacağınız... Demek ki ellerinde defolu malları böyle satıyorlar ben bu sonucu çıkarırım böyle alışveriş hizmetinden. Saygılar.Alıntıyı görüntüle
Sonuna kadar haklısın hocam da ben fethiyede yaşıyorum istanbula cok uzak.Maalesef şimdi sistemi yollasam yine 15 20 günlük süreç işleyecek ve sağlam geleceğinin garantisi de yok maalesef.Bir kere bozuk getiren niye bir daha getirmesin.O yüzden uğraşmak yerine gerekli fotoları aldım gaming geni de bu konu hakkında bilgilendirdim.Dediğiniz gibi faturaya da böyle geldiğini yazdırmalıyım ben de çok iyi düşünmüşsünüz o konuda.

batusan15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Uğur Yalçın
Arkadaşlar 1 2 gündür şöyle bir sıkıntı oluyor sistemde.Pubg oynarken kulaklıgıma anlık cızırtı sesi gelip fps drop oluyor sonra ekran donuyor ve 2 3 saniye sonra geri geliyor ekran.Bunun sonucunda discordtayken mikrofondan ses gitmiyor.Kulaklıgı takıp cıkarmam gerekiyor duzelmesi içinBunun dışında pc yi açık bırakmıştım masaustunde hic bişey acmadan, geldigimde ekran donmuştu ve ne mouse calısıyordu ne de klavye.Reset atarak duzeliyor ancak.Sorunun kaynagını bulamadım nette.Başkaları da bu sorunu yasamıs ama cozum nedir bulamadım.Çözumunuz varsa dinlemek isterim.

fruko.gzz

80+ Silver
Arkadaşlar 1 2 gündür şöyle bir sıkıntı oluyor sistemde.PUBG oynarken kulaklıgıma anlık cızırtı sesi gelip fps drop oluyor sonra ekran donuyor ve 2 3 saniye sonra geri geliyor ekran.Bunun sonucunda discordtayken mikrofondan ses gitmiyor.Kulaklıgı takıp cıkarmam gerekiyor duzelmesi içinBunun dışında pc yi açık bırakmıştım masaustunde hic bişey acmadan, geldigimde ekran donmuştu ve ne mouse calısıyordu ne de klavye.Reset atarak duzeliyor ancak.Sorunun kaynagını bulamadım nette.Başkaları da bu sorunu yasamıs ama cozum nedir bulamadım.Çözumunuz varsa dinlemek isterim.
Hocam bende de aynı sorun var bana hep normal kullanımda denk geldi görüntü 2-3 saniyeliğine gidiyor aynı anda ses te gidiyor ve geliyor şuan geri gönderdim servisine bakalım ne olacak bu satılan sistemin teşhirli olduğunu düşünüyorum

Top Bottom