Bende postu atan arkadaşın sisteminin i5 12400f olan varyasyonunu aldım bir de anakart b660m-k modeli hemen hemen aynı fiyata denk geldi 24k ben türkiyedeki kargo sistemini beğenmediğim için kargoları ordan oraya attıkları ve müşteri hizmeti anlayışının yerlerde olduğunu bildiğim için mağazadan teslimatı seçtim. Kısa sürede hazırlandı 3gün sonra teslim aldım.
Benimde başıma aynı durum geldi. Mağazada teslimat seçmeme rağmen kasanın arka panelinde yamukluk mevcuttu. Senin attığın görsellerdeki gibi değil ana kasanın(kapakçık değil) sol üst tarafunda kenarında bir yamukluk mevcut. Hemen ordayken efendim isterseniz değiştirelim falan dediler yahu sıfır alınan üründe montaj yaparken bir hata bile olsa bunu bu şekilde nasıl müşteriye teslim etmeyi bekliyor gaming gen ben anlamıyorum. Dedim tamam değiştirelim de iç aksam ne olacak efendim aynı parçalar yeni kasaya montaj edilecek tekrar sök tak bu şekilde hasar varsa yeni montajda kim bilir ne kusurlar çıkacak büyük bir sinirle, kasayı ancak faturada belirtmek şartıyla teslim alabileceğimi söyledim. Teslim aldığımız da imzalanan kağıda kusurları belirterek imza atıp aldım. Şuan sistemin çalışmasında bir problem yok fakat 2-3 ay sonra anakartta sorun cıkmayacagını kim garantisini verebilir? kasa yere mi düştü ne oldu bilinmiyor. Ürünün başıne ne geldiğini sorduğumuzda telefondan resim çekip ilgili montaj ekibine whatsaptan gönderdik dediler. ee ne yani şimdi bu. Görsele bakıp şunu da demeyin ya ufak bir yamukluk ne problem ettin, evet ederim çünkü bu ürün sıfır diye satılıyor, ikinci el veya teşhir ürünü değil ve az buz bir para vermiyorsunuz.
Eve geç geçtiğim için kasanın montajını 2.gün yaptım çok basit unsur gibi gözükebilir fakat kutuların hiç birinde gt301 kasanın kulaklık tutucu aparatı çıkmadı, hdd montajlayacaktım kasanın orjinal içeriğinde olması gereken vidalarda poşetten çıkmadı. Telefonla aradığımda klişe laflar kullanıp en kısa sürede eksik parçaları kargolayacaklarını söylediler 4-5 gün sonra kargoyla eksik parçalar geldi. Yani genel itibariyle yerlerde bir hizmet aldım. 24k para verip malımın arkasında ben koştum. İnanılır gibi değil. Çokta uzatmak istemiyorum fakat sizin kasa gibi bir görüntüyle karşılaşsaydım herhalde sakin kalamazdım, siparişi kesinlikle iptal ederdim. Bir daha gaminggen seçeceğimi asla düşünmüyorum. Bu yayıncıların reklamlarına da kanmayın. Ben hesaplı diye bu siteden aldım, hesaplı olmalarının bir nedeni varmış anlayacağınız... Demek ki ellerinde defolu malları böyle satıyorlar ben bu sonucu çıkarırım böyle alışveriş hizmetinden. Saygılar.
Alıntıyı görüntüle