Neler Yeni

Gaming gen den bu sistemi sonunda aldım

batusan15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Uğur Yalçın
Hocam bende de aynı sorun var bana hep normal kullanımda denk geldi görüntü 2-3 saniyeliğine gidiyor aynı anda ses te gidiyor ve geliyor şuan geri gönderdim servisine bakalım ne olacak bu satılan sistemin teşhirli olduğunu düşünüyorum
Hocam anakart driverlerini guncelledim sorun cozuldu gibi windows 11 e yukselttim bir de bakalim biraz daha test edicem pcyi olmadi ben de yollayacagim

fruko.gzz

80+ Silver
Hocam anakart driverlerini guncelledim sorun cozuldu gibi windows 11 e yukselttim bir de bakalim biraz daha test edicem pcyi olmadi ben de yollayacagim
Valla hocam bende bütün çözümleri denedim sadece bıos güncellemedim açıkçası tırstım biraz bizim burda elektrikler çok gidiyor o yüzden gönderdim onlara

batusan15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Uğur Yalçın
Hocam donma sebebini çözdüm siz de deneyebilirsiniz.Google Chrome da ayarlar/sistem kısmında Kullanılabilir oldugunda donanım hızlandırmasını kullan kısmı açıkmış. Uzun arastırmalarım sonucunda intel işlemcilerle bu ozelligin stabil calısmayabildıgı yonunde bilgiler buldum.Bu ozelligi kapattıgımdan beri herhangi bir donma ,ses takılması olmadı.Diğer cogu tarayıcılarda da bu ozellik varmış ayarlardan kontrol ederek bu ozelligi kapatıp donma,çökmeler engellenebilir.Ben oyun oynarken de altta hep acık olurdu chrome sekmeleri o yüzden oyunda da sıkıntı yaratmış

fruko.gzz

80+ Silver
Hocam donma sebebini çözdüm siz de deneyebilirsiniz.Google Chrome da ayarlar/sistem kısmında Kullanılabilir oldugunda donanım hızlandırmasını kullan kısmı açıkmış. Uzun arastırmalarım sonucunda intel işlemcilerle bu ozelligin stabil calısmayabildıgı yonunde bilgiler buldum.Bu ozelligi kapattıgımdan beri herhangi bir donma ,ses takılması olmadı.Diğer cogu tarayıcılarda da bu ozellik varmış ayarlardan kontrol ederek bu ozelligi kapatıp donma,çökmeler engellenebilir.Ben oyun oynarken de altta hep acık olurdu chrome sekmeleri o yüzden oyunda da sıkıntı yaratmış
Valla hocam bende o sorun yoktu görüntü gitme sorunu vardı 2.seferde gönderdim sistemimi şuan serviste iade için gönderdim eğer iade almazlarsa dava açıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,417
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla
Top Bottom