Neler Yeni

Gaming.gen den güvenilir mi?

Cihangir

80+ Gold
Kablosuz mouse alacağım Gaming.gen de indirim var Logitech G703 Lightspeed almayı düşünüyorum. Gaming.gen de indirim var site güvenilir mi almalı mıyım?

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Güvenilir

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,536
İsim
Oğuz Oğuz
Kablosuz mouse alacağım Gaming.gen de indirim var Logitech G703 Lightspeed almayı düşünüyorum. Gaming.gen de indirim var site güvenilir mi almalı mıyım?
güvenilir dostum.

badou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Batuhan
Evet güvenilir.
Dün bende indirimdeyken 650tlye g703 sipariş ettim fakat araştırma yapınca cihazın 3 farklı seri üretimiyle çıktığını ve türkiye pazarına 1. seri üretimiyle girdiğini öğrendim.Seriler arasındaki farka gelecek olursak:
1. seride sensör çok eski ve scroll tuşu sorunlu
2. seride Hero 15K sensör
3. seride HERO 25K sensör var.
Dün gece vakitlerine kadar sensör olarak 3366 yani 1. seri sensörü yazıyordu,sanırım bugün sabah saatlerinde Hero 25k olarak güncellemişler,Gaming.gen'e bu konu hakkında sorumu sordum fakat daha bilgi gelmedi gelince güncellerim.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Evet güvenilir.
Dün bende indirimdeyken 650tlye g703 sipariş ettim fakat araştırma yapınca cihazın 3 farklı seri üretimiyle çıktığını ve türkiye pazarına 1. seri üretimiyle girdiğini öğrendim.Seriler arasındaki farka gelecek olursak:
1. seride sensör çok eski ve scroll tuşu sorunlu
2. seride Hero 15K sensör
3. seride HERO 25K sensör var.
Dün gece vakitlerine kadar sensör olarak 3366 yani 1. seri sensörü yazıyordu,sanırım bugün sabah saatlerinde Hero 25k olarak güncellemişler,Gaming.gen'e bu konu hakkında sorumu sordum fakat daha bilgi gelmedi gelince güncellerim.
Ben de bu mouseyi alacağım fakat sensör konusunda dediğinizi bende okudum.
Eğer öyle bir durum var ise G403 almak daha mantıklı.
Bir kaç sorum olacak forumdaki arkadaşlar yardımcı olur mu acaba, 1-2 yıl sonra şarj süresinde azalma olur mu?
G403 veya 703 fiyatına daha güzel mouse bulabilir miyiz?
G403 almak daha mı mantıklı olur bu durumda?

Zaten G403 alacaksam onun yerine Lenovo M500 tercih etmeyi düşünüyorum.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
Evet sistemimi buradan aldım.

badou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Batuhan
Ben de bu mouseyi alacağım fakat sensör konusunda dediğinizi bende okudum.
Eğer öyle bir durum var ise G403 almak daha mantıklı.
Bir kaç sorum olacak forumdaki arkadaşlar yardımcı olur mu acaba, 1-2 yıl sonra şarj süresinde azalma olur mu?
G403 veya 703 fiyatına daha güzel mouse bulabilir miyiz?
G403 almak daha mı mantıklı olur bu durumda?

Zaten G403 alacaksam onun yerine Lenovo M500 tercih etmeyi düşünüyorum.
bu ikisi mousenin iyi olduğunu biliyorum eğer marka takıntım var dersen steelseries aerox3 wireless var bakabilirsin

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Merhabalar,
İlk olarak konuyu oluşturmamdaki sebepten bahsetmek istiyorum çünkü wireless bir mouse ile kablolu mouse kıyaslaması size saçma gelebilir düz düşününce bana da öyle geliyor
.
Yaklaşık 6-7 ay önce SteelSeries Rival 3 wireless satın aldım ve fps oyunlarımı oynamaya devam ettim,5 aylık süre boyunca hiçbir sorun yaşamadım ve memnundum fakat son aylara girildiğinde basılı tutma işlemini yaparken kendiliğinden bu işlemi bırakması(fps oyunlarında spray atarken bi anda ateş etmeyi bırakması) ve ani dönüşlerde ufak kasmalar olduğunu fark ettim.Bu çok rahatsız ediciydi bu nedenle de iade ettim.Ufak araştırmalar yapınca ve kullanan arkadaşlara fikrini sorunca bu sorunun sadece bende yaşanmadığını çoğu kişinin bu konudan muzdarip olduğunu öğrendim.

Şuan yeni bir mouse arayışı içindeyim.Rival 3 wireless ile aynı sensörü kullanan Aerox 3 wireless modeli ilgimi çekti çünkü daha hafifti ve zaten bu takılma sorunu yok ise kesinlikle alabileceğim bir mouse idi.

Soruma gelince sizce Aerox 3 wireless modelinde de önceden yaşadığım takılma sorunu yaşanır mı? veya bu takılmanın bir açıklaması var mıdır?
Şuan fikrim Aerox3 Wireless almak veya Sensei Ten + Kablo tutucu alıp yoluma devam etmek.
Eğer Başka önerileriniz var ise fiyat bandım maksimum 650-700. Önerilerinizi ve cevaplarınızı bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum.

bu ikisi mousenin iyi olduğunu biliyorum eğer marka takıntım var dersen steelseries aerox3 wireless var bakabilirsin
bütçe 650yi geçmez :D

Top Bottom