Tilsch
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 618
Fiyatı çok uygun piyasaya göre bu arada.En az 1.5k uyguna gelir.İlk çıktığında vakitlerde işte sabah mıydı öğle miydi neydi
Fiyatı çok uygun piyasaya göre bu arada.En az 1.5k uyguna gelir.İlk çıktığında vakitlerde işte sabah mıydı öğle miydi neydi
240mm 999tl 360mm 1399tlne kadardı fiyatları
malesef hocamTekrar stok sundular mı?
Ah be.Sayfayı yenileyip duruyorum gelir diye.Bu saatten sonra satışa sürmezler herhalde,yarın koyabilirler en erken bence.malesef hocam![]()
Ayn stoklar bitti bosverin çokta takmayınAh be.Sayfayı yenileyip duruyorum gelir diye.Bu saatten sonra satışa sürmezler herhalde,yarın koyabilirler en erken bence.
İhtiyacım vardı hocam.İşlemci 100 derece görüyor,kullanırdım.Ayn stoklar bitti bosverin çokta takmayın![]()
Hava soğutma al yada ikinci el bak olmadı 500 TL daha varsa cm varİhtiyacım vardı hocam.İşlemci 100 derece görüyor,kullanırdım.
Yakalayamazsam hava soğutma alacağım mecbur.Ama pek de pişman olmam hava soğutucu için daha soğuk olur hem.360mm 11900K ile yükte 77 dereceyi görmüş RGB Fusion 2.0 ın.Sıcaklık değerleri nasıl bu sıvı soğutucu için sizce?Hava soğutma al yada ikinci el bak olmadı 500 TL daha varsa cm var
5k.kral fiyatı neydi aradım o kadar bulamadım![]()