selamın aleyküm 5 6 saat önce gaming gen üzerinden monitör satın aldım ama şuan siteye giremiyorum k.adı şifre yanlış da demiyor ama girmiyor şifre sıfırlıyorum yeniliyorum yine girmiyor bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi
Sitede yoğunluk vardır muhtemelenselamın aleyküm 5 6 saat önce gaming gen üzerinden monitör satın aldım ama şuan siteye giremiyorum k.adı şifre yanlış da demiyor ama girmiyor şifre sıfırlıyorum yeniliyorum yine girmiyor bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi
hocam hiç girmiyor ama kaç saattir deniyorum yanlış da demiyor korkmaya başladım ister istemezSitede yoğunluk vardır muhtemelen
hocam güvenilir instagramdan yaz yardımcı olurlarhocam hiç girmiyor ama kaç saattir deniyorum yanlış da demiyor korkmaya başladım ister istemez
En güvenilir yer diyebilirimselamın aleyküm 5 6 saat önce gaming gen üzerinden monitör satın aldım ama şuan siteye giremiyorum k.adı şifre yanlış da demiyor ama girmiyor şifre sıfırlıyorum yeniliyorum yine girmiyor bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi
yazdım ama dönüş sağlanmadı daha da girmiyor yani siteyehocam güvenilir instagramdan yaz yardımcı olurlar
Hocam gönlûnüz ferah olsun hiçbi sıkıntı çıkmaz adamların şubesi varyazdım ama dönüş sağlanmadı daha da girmiyor yani siteye